CTP: ”Daca ma voi imbolnavi grav, atunci o sa raman acasa. Nu ma duc la spital.”

CTP a uimit pe toata lumea cand a declarat ca el nu s-ar duce la spital, chiar daca acest COVID-19 l-ar aduce in cea mai grava stare. Gazetarul spune ca ar ramane mai bine acasa.

Jurnalistul a dat detalii despre hotararea pe care a luat-o, in cazul in care s-ar infecta cu coronavirus. El a spus ca nu ar suporta gandul ca un medic sa aleaga inre el si un alt pacient. Aceste este adevaratul motiv. Gazetarul a specificat ca are incredere in medicii romani.

”Daca ma voi imbolnavi grav, atunci o sa raman acasa. Nu ma duc la spital. De ce? Pentru ca nu pot sa suport gandul ca pun un medic in situatia sa aleaga pentru mine, daca sa traiesc sau nu”, a declarat Tudor Popescu la Digi24.

Potrivit jurnalistilor de la Libertatea, astazi, gazetarul, a venit insa cu mai multe detalii. ”Am multa incredere in medici si ii apreciez mult pentru ceea ce fac. Dar nu vreau sa iau locul in aceasta viata altui om. Voi ramane acasa. Categoric! Este o afirmatie surprinzatoare, eu nu spun ca nu este asa. Daca sunt intr-o stare grava, voi avea nevoie de ATI. Si, atunci, cineva trebuie sa decida. Popescu merge la ATI sau nu. Simplul fapt ca eu ma voi afla in situatia asta, impreuna cu alti oameni, indiferent ca as fi ales sau nu, aceasta situatie pentru mine este insuportabila si nu vreau sa ma aflu in ea. De aceea raman acasa, nu pentru ca nu as avea incredere in medici”, a explicat CTP.

CT Popescu a spus si ce trebuie sa faca pentru a nu ajunge in acea situatie. El a spus ca va respecta toate regulile impuse de autoritati.

”Care-i problema ca-ti pui bucata asta de panza? Nu se sufoca nimeni, cum spun tot felul de imbecili”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.