S-au casatorit in 2008, au doi copii superbi si au stat departe de scandaluri. Dupa 11 ani de casnicie, Catalin Maruta a facut o dezvaluire neasteptata: „Si eu si Andra am…”

Catalin Maruta a oferit detalii despre relatia sa cu AndraPrezentatorul de televiziune a tinut sa mentioneze ca el si cantareata au pornit de la zero ca sa ajunga unde sunt astazi.  Invitat la emisiunea Danei Savuica, „E OK! sa fii vedeta?”, Prezentatorul de televiziune Catalin Maruta a oferit amanunte mai putin cunoscute despre el si partenera lui de viata, celebra Andra.

„Si eu si Andra am plecat de la 0. Andra este o persoana care a plecat de la Campia Turzii cu tatal ei, ca sa reuseasca in muzica, visul ei fiind sa devina artista. Si a muncit foarte mult pentru asta, iar cand muncesti foarte mult pentru lucrurile pe care le obtii, nu mai ai senzatia ca ti se cuvine. Devine totul o normalitate. Eu am plecat de la Targu Jiu, am venit la facultate in Bucuresti, am facut radio, apoi am vrut televiziune, am muncit foarte mult. Si eu si Andra muncim foarte mult pentru a ajunge aici. Si atunci, nu ti se mai pare ca esti vedeta. Asta ne si tine foarte stransi”, a declarat Catalin Maruta, potrivit okmagazine.ro. 

Moderatorul TV a marturisit ca si-ar dori sa petreaca mai mult timp cu sotia sa si cei doi copii ai lor, David si Eva. 
De multe ori a insemnat sa merg de la ora 7 dimineata, sa plec la filmari, sa ma duc la emisiune, iar dupa emisiune sa plec la alte filmari.

Normal ca-mi doresc sa stau mai mult cu copiii si ma bucur de fiecare data ca eu sunt cel care ii duce la scoala si la gradinita, dimineata, Andra fiind cea care ii ia. Imi place foarte tare treaba asta. Sunt momentele mele doar cu ei in masina. Momentele noastre in care povestim diverse. Mai intai il lasam pe David la scoala, si apoi o ducem pe Eva la gradinita. Am douazeci de minute in care sunt doar eu cu Eva si e tare, in sensul in care Eva este dependenta de Andra si orice se intampla exista doar Andra”, a explicat Catalin Maruta. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.