Dan a descoperit, din întâmplare, o structură ciudată de beton, fix în mijlocul unui câmp –»

Descoperire incredibilă făcută de un explorator în interiorul unui buncăr abandonat. Acesta a intrat în misterioasa construcție în timp ce se plimba pe un câmp din Lincolnshire iar în interior avea să găsească ceva înfricoșător. Pe pereții buncărului erau câteva mesaje bizare pe care le-a fotografiat și le-a împărtășit cu internauții pe rețelele de socializare.

Descoperire incredibilă în interiorul unui buncăr abandonat

Un explorator urban a înfricoșat internetul după ce a împărtășit fotografii în interiorul unui buncăr abandonat care afișa mesaje „întunecate” rămase pe pereți.

Mesajele de pe pereți au fost descoperite de Dan Sharkey, care a dat peste acest buncăr în spatele unui teren din Lincolnshire, relatează Daily Star .

Imaginile din exterior arată o structură de bloc din beton pe care nu l-ați bănui niciodată că ascunde o cameră subterană dedesubt, fără un punct de intrare evident.

Dar exploratorul urban a găsit o scară lungă de metal care ducea la straniul buncăr care acum seamănă cu ceva dintr-o scenă dintr-un film de groază.

În interior, există două rame de pat ruginite, dintre care una pare să aibă încă o pătură așezată pe arcurile metalice și un dulap din lemn care a fost lăsat să putrezească.

Vizitatorii anteriori și-au lăsat propriile urme pe perete, în serii de desene bizare, inclusiv un om furios, un tablou cu un peisaj de copac roșu și negru și o imagine a unui personaj care pare să sângereze din gură.

Însă mesajul care îi lasă pe oameni speriați în online este scris deasupra unuia dintre paturi, cu o săgeată îndreptată spre o gaură întunecată din peretele buncărului, citind: „Târăște-te înăuntru și vei primi o îmbrățișare”.

La vederea mesajelor, mulți internauți își doresc acum să viziteze construcția. Ei îl numesc buncărul groazei.

Unul a spus: „Se pare că cineva cu o minte foarte întunecată a fost acolo jos”.

Un al doilea a întrebat în glumă: „Oh, asta pare prietenos, cum a fost îmbrățișarea?”

Un al treilea a spus: „Sunt atât de lipsit de contactul uman, aș vrea să mă târăsc înăuntru, fără nici o ezitare.”

Descoperire incredibilă în Orăștie

La începutul lunii ianuarie, o descoperire din Orăștie avea să tină prima pagina a ziarelor. Potrivit adevărul.ro, sub o stradă din centrul istoric al municipiului Orăştie, a avut loc o descoperire incredibilă, în timpul unor lucrări de remediere  a unei avarii la reţeaua de apă.

Într-o zonă clasată ca monument istoric, pe Strada George Coşbuc, un muncitor a săpat un șanț în jurul unei conducte fisurate de apă. În acest fel, el a dat peste osemintele depuse într-un mormânt vechi de cel puţîn trei secole. Din fericire, la fața locului se afla arheologul dr. Mihai Căsătian, care a surprins excavatoristul că voia să își continue munca, ignorând scheletul răvăşit.

„Dacă nu eram acolo, imediat ar fi fost acoperit cu pământ”, susține arheologul dr. Mihai Căsătian.

În ciuda amenințărilor că va fi chemată Poliția, arheologul nu a renunțat și l-a oprit pe muncitor să acopere mormântul. Ba chiar, acesta a coborât în șanț și a cercetat osemintele. La scurt timp, reprezentanţii Primăriei Orăştie au fost anunțați, iar osemintele au fost preluate şi aduse la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Hunedoara.

Potrivit informațiilor specialiștilor, descoperirea arată că în zonă ar fi existat un cimitir vechi, datând dinainte de secolul al XVIII-lea.

Leave A Reply

Your email address will not be published.