Vremuri grele pentru Ioana Tufaru –»

oana Tufaru ne-a arătat în ce condiţii locuieşte, în plină pandemie! Imagini din garsoniera ei din Militari! Ioana Tufaru locuieşte într-o garsonieră cochetă, în cartierul Militari. Locuinţa i-a fost pusă la dispoziţie de Gigi Becali, în urmă cu doi ani, când fiica Andei Călugăreanu i-a spus latifundiarului că ar vrea să se mute din Prelungirea Berceni.

Milionarul i-a ascultat atunci nemulţumirile şi i-a oferit o garsonieră spaţioasă, complet mobilată, de care Ioana şi soţul ei sunt extrem de mulţumiţi. Mai mult decât atât, în plină pandemie, protagonista noastră ne-a deschis, virtual, uşile casei ei şi ne-a arătat cum şi-a amenajat locuinţa, astfel încât să fie cât mai primitoare în această perioadă grea.

Ioana este foarte fericită ca, datorită lui Gigi Becali, Luca are un pat nou, multe jucării şi, cel mai important, un acoperiş decent deasupra capului.

„Ne-am mutat tot în ograda domnului Becali, să spun aşa, dar în altă zonă. Am plecat din Berceni, în Preciziei, Militari. E mult mai bine aici dintr-o sumedenie de motive. În primul rând, aveam problema transportului pentru că de la Apărătorii Patriei trebuia să luăm un autobuz care ba venea, ba nu venea. Hai, poate aş fi acceptat şi asta, dacă nu erau vecinii extrem de gălăgioşi. Luca nu se putea odihni cum trebuie, aşa că am mers la Pipera, la biserică, să ne întâlnim cu domnul Becali şi i-am spus păsul nostru. El a luat imediat atitudine pentru că ţine la Luca, şi ne-a mutat în Militari. Garsoniera este puţin mai mare, zona este foarte liniştită, oamenii sunt mult mai civilizaţi, iar grădiniţa celui mic este relativ aproape de casă. Deci, numai avantaje”, a declarat Ioana Tufaru, povestea Ioana Tufaru acum ceva timp.

Acum, în plină criză, Ioana, soțul ei și Luca o duc foarte greu, mai ales că Ionuț Aramis nu mai lucrează în această perioadă.

„Suntem la limită cu banii. Ne descurcăm greu trei persoane. Soțul e în șomaj tehnic, mai ia doar 1.000 de lei. Eu am ajutorul, dar tot e greu. Încercăm să avem măcar strictul necesar. Făină, pâine, legume avem în principiu, dar ne-ar mai fi necesare și alte lucruri. De Paște am înroșit câteva ouă și am făcut niște sarmale. Ai mei nu prea mănâncă cozonac și pască, așa că am luat altceva care să ne ajungă”, a declarat Ioana Tufaru.

Leave A Reply

Your email address will not be published.