Ce a păţit o pensionară într-un market din Târgu Mureş. Zilele trecute, o întâmplare dintr-un market din Târgu Mureş a ajuns virală pe reţelele de socializare. O bătrânică a jost ajutată cu bani de către o străină, când a văzut că nu-i ajung banii pentru a plăti ce avea achiziţionat în coşul de cumpărături. Gestul străinei a fost apreciat de către internauţi.

Tare grea este bătrâneţea, mai ales atunci când o pensie amărâtă nu ajunge nici măcar pentru câteva cumpărături. O bătrânică din Târgu Mureş a avut parte de un episod de acest gen, într-un market, atunci când a văzut că la casă, nu-i ajung banii pentru a achiziţiona tot ceea ce avea în coş.

Ce a păţit o pensionară într-un market din Târgu Mureş. Bătrânica, ajutată cu bani de o străină, la casa de marcat

Pe grupul de Facebook „Eşti din Târgu Mureş dacă…”, un internaut a povestit ce s-a întâmplat într-un market din oraş. Ajunsă la casa de marcat, o bătrânică ce avea în coş numai câteva produse, a constatat că nu-i ajung banii.

Mare i-a fost mirarea tânărului atunci când a văzut că o doamnă îi oferă pensionarei suma de 100 de lei, pentru a-şi face treaba cu ei.

„Ieri ,am văzut ceva ce m-a impresionat profund. Mă aflam într-un market din Aleea Carpaţi. O doamnă în vârstă avea în coş două iaurturi ,o pâine, câteva mere şi o apă minerală. A scos portofelul şi îşi numără bănuţii ,se pare că nu-i ajungeau! Dezorientată ,s-a întors la rafturi şi nu ştia la ce să renunţe. Văzându-i încurcătură,o doamnă slăbuţă ,cam la 45 de ani ,a scos din portmoneu două bacnote de 50 de lei ,s-a dus în spatele bunicuţei ,s-a aplecat ,ca şi când i-ar fi găsit,şi i-a spus : stimată doamnă, v-au căzut banii ăştia! Nu sunt ai mei,a protestat bunicuţa,nu i-am pierdut eu! Ba da,doamnă, dumneavoastră i-aţi pierdut ,dacă nu acum poate altădată! În ochii bunicuţii au apărut două bobite mici de lacrimi! Mulţumesc ,i-a spus ! Am rămas împietrit, e aşa de uşor şi totodată atât de greu să faci o mică fapta bună! Vă mulţumesc doamnă, aţi preferat să rămâneţi anonimă! O noapte bună dragi tg-mureseni, o noapte bună precum inima acestei doamne!” a fost mesajul postat de internaut, pe grupul de Facebook.

Când vine vorba de comoditate sau, pur şi simplu, de o poftă anume, ştim cu toţii că putem rezolva rapid, comandând de mâncare. Dar ce ne facem atunci când plătim o sumă colosală pentru o cantitate extrem de mică şi atunci când ajunge comanda, constatăm că am fost…înşelaţi?

Ce a primit un tânăr din Târgu Mureş după ce a comandat o porţie de 20 crispy cu cartofi prăjiţi, la 80 de lei
În momentul în care i-a venit comanda, tânărul a fost şocat să vadă că, în locul celor 20 de bucăţi de pui crispy, a primit numai 17, iar acelea…foarte mici. Pe grupul „Eşti din Târgu Mureş dacă…, acesta a povestit întâmplarea şi chiar a ataşat o fotografie. Mâncarea nu părea deloc a fi una aspectuoasa, ci din contră, iar pentru cei 80 de lei, arata chiar deplorabil.

„După ce că plăteşti 80 lei pentru 20 crispy cât degetul mic ,îţi mai şi pun 17” a scris acesta, pe grupul de Facebook, extrem de dezamăgit de ceea ce a primit din partea restaurantului respectiv.

Situaţie similară la Târgu Mureş

Se pare că în Târgu Mureş este un adevărat obicei al restaurantelor de a livra clienţilor adevărate…probleme. Nu demult, o tânără a comandat şi ea un meniu crispy, dar ce a primit acasă a făcut-o să înlemnească.

Deşi a comandat unul dintre cele mai comune meniuri, mai exact un hamburger şi un meniu crispy, la o valoare totală de 45 de lei, o femeie din Târgu Mureş a fost mirată să descopere că în schimbul comenzii sale a primit o tradiţională fasole prăjită cu cârnaţi, ceea ce nu avea niciun fel de legătură cu comanda ei.

Surprinzător este faptul că pe bon era trecută comanda corectă făcută de femeie, însă în realitate această a fost distribuită greşit. Clienta nemulţumită a postat o fotografie pe grupul „Eşti din Târgu Mureş dacă…” în care a arătat porţia de fasole cu cârnaţi, împreună cu bonul de plată.

Leave A Reply

Your email address will not be published.