Acest cuplu a adoptat copiii vecinei aflate pe moarte. Au vrut să facă o faptă bună, însă nu le-a fost deloc ușor. Când au ajuns acasă, inima le-a stat în loc

Audrey, mamă a trei copii, a fost nevoită să se interneze în spital, pentru o serie de analize.

Neavând soț, ea a rugat-o pe vecina ei Tisha, și ea mamă a cinci copii, să îi primească la ea acasă, în perioada în care va sta internată.

Tisha a acceptat să aibă grijă de ceilați trei copii, după ce s-a consultat cu soțul, mai ales că Audrey nu ar fi avut la cine altcineva să apeleze în acel moment.

Lucrurile au luat o întorsătură serioasă, atunci când Audrey a aflat că suferă de cancer la stomac. Medicii i-au spus că se află într-un stadiu avansat, iar zilele îi erau numărate.

Deşi nu exista nicio relaţie de prietenie între cele două, Audrey şi-a luat inima în dinţi şi a întrebat-o pe Tisha dacă,

după ce va muri, va fi de acord să-i înfieze copiii. Spre surprinderea ei, şi de această dată a fost de acord. După câteva zile, Audrey a murit.

În scurt timp, casa celor doi soți a devenit neîncăpătoare, însă nu s-au plâns nicio clipă. Depuneau mari eforturi astfel încât atât copiii lor, dar și cei adoptați, să nu se simtă neglijați sau în plus.

Într-o bună zi, una dintre vecinele lor a sunat la o emisiune care organiza acţiuni caritabile pentru familiile nevoiaşe şi le-a povestit totul. Cei din echiăa de producție au rămas impresionați

de povestea lor, așa că au luat o echipă de filmare, au strâns voluntari și au mers la Tisha acasă.

Mama adoptivă, copleșită și cu ochii în lacrimi în fața celor care și-au dorit să o ajute

Deși ușor rușinată, Tisha i-a poftit în casă și și-a spus povestea de viață și în fața camerelor de filmare. Îmtrebată dacă are nevoie de ceva în casă, Tisha a recunoscut că i-ar fi de mare ajutor un extra perete,

care să despartă două din paturile copiilor, pentru a le asigura un pic de intimitate. Deși aveau o casă spațioasă, ea nu era compartimentată pentru creșterea a 8 copii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.