Nicu Paleru, în doliu! Artistul este devastat de pierderea celei mai dragi ființe: „Drum lin spre cer!” –»

Zi grea pentru artistul Nicu Paleru, care este în doliu. Interpretul de muzică de petrecere a pierdut-o pe mama sa și este sfâșiat de durere. Acum, Nicu Paleru traversează o perioadă deosebit de neagră și se pregătește să-și conducă pe ultimul drum cea mai dragă ființă din viața lui. Din câte se pare, aceasta avea probleme de sănătate iar organismul ei slăbit a cedat.

Artistul de muzică de petrecere este nespus de îndurerat după ce mama lui s-a stins din viață. Nicu Paleru este sfâșiat de durere, deoarece a făcut tot posibilul să o țină cât mai mult alături de el, dar atât s-a putut. Mai mult, în ultima vreme el a trecut printr-o perioadă grea din cauza problemelor de sănătate ale celei care l-a născut și l-a făcut om mare.

Nicu Paleru este în doliu

Vestea tristă a fost dată chiar de către artist, pe Facebook. Știa că sunt mulți oameni care îl urmăresc, îl apreciază, și a găsit de cuviință să-i anunțe că mama lui s-a stins. Lăutarul trece prin momente triste, realizând în acest momente toate pregătirile pentru a-și conduce mama pe ultimul drum. Femeia a trecut în neființă în urmă cu o seară, la o vârstă destul de înaintată.

Nicu Paleru a publicat o imagine alături de cea care l-a adus pe lume, dar și un mesaj emoționat, care nu a fost trecut cu vederea de fani. Internauții i-au transmis imediat vedetei sincere condoleanțe.

„Dumnezeu să te odihnească în pace SCUMPĂ MAMĂ”, a scris artistul pe Facebook.
„Sincere condoleanțe familiei, multă putere să treceți peste această mare pierdere. Odihnă veșnică alături de îngeri.”
„Dumnezeu să o ierte, să-i fie țărâna ușoară și multă putere familiei sa treacă peste acest necaz dureros. Condoleanțe familiei!”, sunt doar două din mesajele pe care artistul le-a primit de la fani.

Nicu Paleru a intrat în lumea muzicii încurajat de părinți

Nicu Paleru a fost foarte apropiat de mama lui. Ea a fost cea care i-a fost mereu alături, și la bine, și la greu. El provine dintr-o familie care iubea foarte mult muzica. Tatăl lui cânta la acordeon, iar mama lui era mare iubitoare de romanțe și cântece populare. Ea a fost cea care i-a transmis, încă de când era mic, pasiunea de a cânta.

Pe de altă parte, unele melodii de succes ale artistului pe care publicul le ascultă și astăzi provin chiar de la tatăl lui: „De trei zile stau în gara”, „Lasă-mă sa beau, nevastă”, „Lenuță, dragă Lenuță”.

A fost susținut de părinți să ia calea muzicii, mai ales că ei au văzut încă de la început că Nicu este talentat. După ce a mai crescut a absolvit cursurile Școlii Populare de Artă din Pitești, secția canto-muzică ușoară, la clasa doamnei profesor Voica. Prima dată pe scenă a fost în cadrul festivalului „Laleaua de Aur”, la Arad. Din păcate, însă, acum Nicu Paleru se află în doliu și urmează să-și îngroape mama…

Leave A Reply

Your email address will not be published.