În urmă cu nouă zile, maestrul Benone Sinulescu a fost internat în spital, după ce acesta a căzut în locuința sa din Arad, acolo unde locuiește alături de soție.

Profesorul Anton Hadăr a făcut declarații despre starea de sănătate a artistului.

În urmă cu câteva zile, se discuta în cadrul unei emisiuni de televiziune faptul că maestrul Benone Sinulescu urma să facă un RMN complet. Acum, specialiștii analizează rezultatele. Profesorul Anton Hadăr a mărturisit faptul că artistul se simte mai bine, este comunicativ și vesel. Doctorii se ocupă, în continuare, de starea de sănătate a acestuia. Nea Beni se află internat în spital de nouă zile.

„Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om. E vesel, comunica tot timpul. Este sub asistenţa medicilor, se ocupă specialiştii de starea sa. S-a făcut RMN. Acum RMN e supus analizelor unor mari specialişti din toată România, persoane foarte, foarte pregătite. Încă nu s-a luat decizia finală. Mai durează probabil o zi două. Am vorbit cu soţia sa”, a explicat acesta, potrivit viva.ro.

De asemenea, și cântărețul de muzică popular Nicolae Datcu a mărturisit faptul că maestrul Benone Sinulescu este bine: „Am vorbit cu Leni aseara și a zis ca Nea Beni glumeste cu asistentele, e plin de viață, se simte bine, pentru ca el vrea să fie mereu plin de optimism”.

Ce a spus directorul medical al spitalului în care artistul este internat
Lenuța Timiș, directorul medical al Spitalului Județean Arad, a făcut o serie de declarații despre starea de sănătate a maestrului Benone Sinulescu. Artistul este în continuare internat în unitatea spitalicească, i se acordă îngrijiri medicale și este supus investigațiilor medicale. De asemenea, soția maestrului se află în permanență alături de el. Este conștient, comunicativ.

”Pacientul, deocamdată, este stabil. Este încă internat în unitatea sanitară, încă se fac investigații, încă se modifică anumite scheme de tratament. Deocamdată, la partea asta este stabil. Nu neapărat de la depunerile care sunt existente pe carotide, nu de acolo s-a înrăutățit starea dânsului. El are mai multe afecțiuni, care știți cum, din cauza vârstei se tot degradează. În momentul de față, colegii mei, medicii specialiști nu au pus… Nu au pus încă în discuțe o intervenție chirurgicală. Se discută doar pentru o intervenție minim invazivă, care să nu fie necesară o anestezie generală”, a transmis directorul medical al unității spitalicești.

Leave A Reply

Your email address will not be published.