Povestea din spatele acestei imagini poate reprezenta o adevarata lectie de viata pentru toata lumea.
Fotografia a fost facuta de o tanara care a ramas fara cuvinte in momentul in care, pe holurile unui spital, a zarit o batranica cu parul roz, plina de viata, in ciuda varstei inaintate pe care o avea.

„Mi-am facut un nou prieten astazi. Mi-a dat permisiunea sa o fotografiez si sa ii pun poza pe Facebook, dar doar daca voi spune tuturor ca este o tanara in varsta de 93 de ani.

I-am spus ca persoana si parul ei roz mi-au inveselit ziua. Stiti ce mi-a raspuns? . Asemenea oameni exista, si ar trebui sa primeasca aprecierile noastre”, a scris tanara in descrierea pozei pe care a urcat-o pe contul ei de socializare.

Imaginea a devenit virala in scurt timp si a strans zeci de mii de like-uri si comentarii, unii oameni fiind impresionati pana la lacrimi de optimismul si energia bunicii.

A cumparat o poza veche de la un targ de vechituri, era interesanta, dar cand s-a uitat mai bine la ea si-a dat seama ce detaliu ascundea si ce norocos era! Iata ce l-a facut bogat peste noapte

Un barbat care a cumparat o fotografie veche, dar aparent banala, de la un bazar din Asheville, Carolina de Nord, este aproape de a deveni milionar.

Motivul: in poza sunt surprinsi Billy the Kid, faimosul gangster din Vestul Salbatic si Pat Garrett, omul care l-a impuscat.

Frank Abrams, omul care a cumparat poza, a decis sa verifice banuielile pe care le avea cu privire la personajele surprinse in ea cu ajutorul unor experti de la muzeul Billy the Kid din New Mexico.

Mai multi specialisti, printre care un profesor de la Arizona State University spun acum ca in imagine se afla Billy the Kid (al doilea de la stanga la dreapta) si Pat Garrett (primul din dreapta).

Fosti prieteni, cei doi au devenit dusmani dupa ce Garrett a ajuns serif.

Billy the Kid (nascut Henry McCarty) a avut o cariera fulminanta – fiind considerat responsabil pentru numeroase jafuri si uciderea a 21 de persoane.

A fost prins si condamnat la moarte, dar a reusit sa evadeze, numai pentru a fi vanat si ucis in 1881 de Garrett.

Noua fotografie valoreaza cel mai probabil o avere. O alta poza cu Billy the Kid cumparata in urma cu cativa ani cu 2 dolari a fost evaluata la 5 milioane de dolari.

Leave A Reply

Your email address will not be published.