Neti Sandu, vedeta Pro TV, și-a uimit fanii recent. E cunoscută ca fiind foarte discretă cu informațiile despre ea, dar recent și-a luat prin surprindere fanii. A postat pe internet câteva poze. Mai exact, Neti Sandu a postat pe Instagram poze cu ea în costum de baie.

O știm de la rubrica de horoscop de mulţi ani. De aproximativ 25 de ani are aceeași coafură. În privinţa relaţiilor a fost cât se poate de discretă. Aşadar e de înţeles că fanii s-au mirat mult când au găsit pe profilul lui Neti Sandu câteva poze cu ea în costum de baie.

Cine este Neti Sandu

Astroloaga de la Pro TV are 63 de ani, dar pare neschimbată. Arata aproape ca atunci când a început să prezinte previziunile astrologice la Pro TV. Are acelaşi look, şi anume tunsoarea bob cu breton. De altfel, aceasta a iscat de multe ori controverse. Se spunea, la un moment dat, că Neti Sandu, de fapt, poartă perucă. Mai mult, a fost mereu discretă în ceea ce priveşte viaţa personală. A spus doar că a iubit pe cineva foarte mult şi că, înainte de a începe să lucreze la Pro TV, s-a despărţit de acea persoană. Respectiva relaţie a durat 10 ani și a suferit enorm la despărţire.

„Regret că am stat prea mult în suferinţă, înainte să mă duc la terapie. M-am dus prea târziu. Abia după ce am fost la terapie, am reuşit să înţeleg ce se întâmplă în interiorul meu. Mi-a răspuns la foarte multe chestii la care nu avea cine să-mi dea răspunsul şi lucrurile s-au revelat de la sine, în timpul terapiei şi după, iar pe altele le-am aflat pentru că am lucrat în terapie”, a spus Neti Sandu.

Acum se bucură de vacanţă, la malul mării. Ocazie cu care s-a fotografiat în costum de baie, alături de o prietenă, stând pe şezlong. La costumul de baie mov a asortat o pereche de ochelari de aceeaşi culoare. Spre uimirea tuturor, nici pe plajă nu a renunţat la machiaj, ea folosind rimel şi ruj.

Neţi Sandu a mai vorbit și despre micile ei pasiuni.

Leave A Reply

Your email address will not be published.