Doliu în muzica populară. Neta Soare este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România. Artista în vârstă de 57 de ani trece prin momente de coșmar, după ce soțul ei s-a stins din viață.

Deși, inițial, organismul său a raspuns bine la tratamentul care i-a fost administrat, ulterior, el a început să se simtă extrem de rău, medicii neputând să îl salveze. Fusese internat cu o banală răceală.

A fost internat pentru stabilirea unui diagnostic. Acolo a răcit foarte tare, a făcut bronho-pneumonie, şi din cauza acestei afecţiuni a şi decedat după 2 săptămâni. A stat o săptămână pentru tratament pentru bronho- pneumonie, au zis că este în regulă, că este bine, numai că nu şi-a mai revenit, foarte greu a fost. După două săptămâni l-am pierdut”, a spus Neta Soare, pentru un post de televiziune.


Invitată în platoul unei emisiuni de televiziune, artista a povestit, cu lacrimi în ochi, despre pierderea imensă suferită. ”Pierderea este foarte mare, a fost un șoc pentru familia mea. Eram căsătoriți de 35 de ani. Avem un băiat care este sufletul și lumina vieții mele, el a fost alături de mine în toată această perioadă, dar și viitoarea lui soție, asta deoarece noi ne pregăteam de un eveniment fericit. Din păcate el nu o să mai participe la evenimentele fericite care vor fi în viitor”, a spus Neta Soare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.