Lady Kitty Spencer, nepoata prințesei Diana după fratele acesteia, Earl Charles Spencer, s-a căsătorit, în acest weekend. Evenimentul a fost unul grandios, mai ales că mirele este unul milionar și la fel, dintr-o familie aleasă. Între Lady Kitty Spencer și soțul ei există o diferență de 32 de ani, dar iată că acest lucru nu a fost un impediment în calea unirii destinelor lor.

Nepoata prințesei Diana s-a căsătorit cu un milionar în vârstă. Este mai mare decât ea cu 32 de ani FOTO

Lady Kitty Spencer, nepoata prințesei Diana, s-a căsătorit în acest weekend cu Michael Lewis, un milionar în vârstă de 62 de ani. Ceremonia a fost una cu fast și a avut loc în Italia, la Villa Aldo Brandini, un conac din Frascati.

Lady Kitty Spencer (30) a atras toate privirile cu rochia sa de mireasă, inspirată din epoca victoriană. A fost creată de designeri de la Dolce & Gabbana. Rochia, croită  din dantelă albă, cu gât înalt i-a scos în evidență și mai bine silueta de invidiat al lui Kitty Spencer. În ceea ce privește coafura și machiajul, ea a optat pentru ceva simplu și elegant în același timp.

La petrecerea de nuntă au luat parte nume notorii, precum: artista Pixie Lott și iubitul ei, Oliver Cheshire, Mark Vandelli, soția actorului Idris Elba, Sabrina, vicontesa Emma Weymouth şi soţul ei, Ceawlin Thynn. Nu au lipsit de la eveniment nici surorile sale gemene, Eliza şi Amelia.

Who designed Lady Kitty Spencer's wedding dress? | Tatler

Leave A Reply

Your email address will not be published.