Când o va lua acasă Cristina Cioran pe fiica sa. Ce i-au spus medicii proaspetei mămici

Când o va lua acasă Cristina Cioran pe fiica sa. Fosta prezentatoare tv, în vărstă de 44 de ani, a trecut prin momente cumplite. Pe 17 iulie, Cristina Cioran a născut prematur, aducând pe lume o fetiță. Micuța se află acum în incubator, iar vedeta așteptă cu nerăbdare ziua în care o va putea aduce acasă pe Ema. Recent, Cristina a postat o fotografie alături de iubitul ei, chiar de ziua ei de naștere. Blondina le-a mulțumit susținătorilor săi pentru urările primite, oferind și câteva detalii despre starea de sănătate a Emei.

Cristina a declarat că este foarte optimistă că fiica sa va crește sănătoasă și va ajunge acasă alături de părinții ei. „44, happy mom, happy wife! Va mulțumesc din suflet pentru mesaje, gânduri și încurajări! A fost o zi de naștere și renaștere! Am încercat să răspund tuturor și sper să nu va supărați pe mine dacă nu am reușit să răspund tuturor. Suntem optimiști și convinși că Ema va fi bine! Deocamdată încă este la incubator; va mai stă acolo până crește suficient că să poată fi luată acasă! M-au ajutat și mă ajută mult mesajele și încurajările voastre! Va mulțumesc mult pentru urări și abia aștept să va dau vești!”

Cristina Cioran a adus-o pe lume pe fiica ei cu două luni mai devreme. Vedeta le-a spus fanilor săi cum speră să treacă de această periodă cumplită. „As vrea sa impartasesc cu voi cateva ganduri despre tot ce s a intamplat in perioada asta. In primul rand vreau sa va multumesc pentru sutele de mesaje primite, mesaje de incurajare pentru noi, mesaje cu povesti similare. Nu mi am imaginat ca suntem atat de multi si multe, cele care trecem prin astfel de momente si vreau sa va spun ca ma ajuta enorm sa merg mai departe si sa prind curaj. Ema e puternica, are o strangere de mana ca tati, zambet ca mami, curaj si ambitie”, le-a spus Cristina sustinătorilor ei.

Când va ajunge acasă Ema

Fiica Cristinei Cioran trebuie să mai ia în greutate ca să ajungă în sânul familiei sale, iar părinții săi sunt foarte optimiști că micuța se va face bine în curând. ” Ema e puternică, are o strângere de mână ca tati, zâmbet ca mami, curaj și ambiție. Sunt acasă. Nu m-au mai putut ține în spital, sunt reguli stricte iar Ema mea a rămas în spital sub atenta îngrijire a medicilor care au salvat-o. Nu știu cum și nu pot să exprim ceea ce simt pentru ce au făcut pentru noi și fac zilnic pentru ea. O voi putea vizita de două ori pe săptămână cu test Covid, o voi putea mângâia atât cât mi se va permite ca să nu îi punem în pericol viața. Mai stă în spital până când va lua suficient în greutate ca să o putem lua acasă. Suntem doar doi părinți care încearcă să se îmbărbăteze cu răbdare și credință să o putem aduce acasă”, a scris Cristina Cioran pe Instagram.

Leave A Reply

Your email address will not be published.