Ionut Dolanescu, vesti de ultima ora despre Maria Ciobanu: „Din pacate, maicuța noastra draga…

Maria Ciobanu are mari probleme de sănătate. Ciocârlia muzicii populare românești a fost transportată de urgență la spital, notează huff.

Sănătatea Mariei Ciobanu s-a deteriorat constant în ultimul an, aceasta fiind obligată de medicii din SUA să rămînă peste Ocean, fiindu-i complet interzise zborurile.

Totul a început pentru Maria Ciobanu în urmă cu aproximativ un an când, în urma unui AVC, a fost internată de urgență. În urma acelui eveniment, Maria Ciobanu a rămas cu mari dureri de cap, dar și-a pierdut aproape complet și memoria, scriu cei de la huff.

Maria Ciobanu se tratează în America

Însă ce a adus-o pe Maria Ciobanu în acest punct? Viaţa agitată, marcată multe concerte, turnee, deplasări lungi şi nopţi nedormite sunt cauzele care ar fi dus la deznodământul nedorit pentru Maria Ciobanu. „Deși a avut o viață activă, plină de călătorii în toată lumea, se pare că lucrurile nu mai merg atât de bine pentru artista ajunsă la vârsta de 83 de ani.

Aceasta s-ar confrunta cu probleme grave de sănătate, pe care le tratează în America”, susține sursa menționată. Pe lângă problemele cauzate de AVC, Maria Ciobanu mai are și probleme cardiace. Pe lângă durerile mari de cap, Maria ciobanu acuză stări acute de oboseală și nu mai poate sta în picioare mai mult 20 de minute. Iar asta cu greutate.

Maria Ciobanu vrea să fie înmormântată în România

„Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec şi îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, mărturisea Maria Ciobanu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.