Vedeta de la Antena 1 este foarte discret în ceea ce privește viața de familie astfel că puțină lume știe cine este soția lui Dan Negru. Cei doi formează un cuplu de 20 de ani, sunt căsătoriți de 14 și au doi copii împreună. Codruța, partenera de viață a lui Dan Negru, este medic stomatolog și preferă să stea deoparte de luminile rampei…

Dan Negru este un om de televiziune cu o carieră de peste 25 de ani, dar în tot acest timp el și-a ținut familia departe de ochii curioșilor. Astfel, sunt mulți care nici măcar nu știu că acesta este căsătorit, are copii și prea puțini știu cum arată, de fapt, soția acestuia.

Cine este Codruța, soția lui Dan Negru

Dan Negru este în atenția publicului deja de două decenii, dar acesta a făcut o treabă și mai bună decât păstrarea audiențelor atunci când a venit vorba de menținerea discreției asupra familiei sale. Prezentatorul de la Antena 1 este căsătorit de 14 ani cu Codruța, femeia care i-a dăruit și doi copii, pe Daria și Bogdan. Codruța a preferat să stea departe de ochii curioșilor, după cum a mărturisit chiar soțul ei. Aceasta este de profesie medic stomatolog, așa că nu vrea să aibă legătură cu lumina reflectoarelor.

„E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă. Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden”, a declarat Dan Negru.

Leave A Reply

Your email address will not be published.