Sunt Laura, am 22 de ani și sunt studentă în București. Aproape zilnic merg cu taxiul la facultate. Toate bune și frumoase, doar că să vezi ce am pățit într-o zi. Am luat un taxi la întoarcerea acasă de la cursuri și, când am ajuns, mi-a zis că face 47 de lei. Nu avea cum, că am făcut cursa asta dus și întors de atâtea ori. O fi având maimuță dintr-aia, mi-am spus eu. Nu aveam decât 20 de lei la mine, că știam că mai mult nu are cum să facă, i-am explicat taximetristului, dar el nu a vrut să audă:
– Domnișoară, dați-mi banii.
– Domnule, nu am decât atât, pentru că mai mult de 20 de lei nu a făcut niciodată. 17 lei plus șpagă. 20 de lei!
– Uitați-vă la aparat, atâta scrie pe aparat, atâta trebuie să-mi dați.
– Nu am!
– Atunci, am o idee: nu îmi mai dați nici ăia 20 de lei și, de 47 de lei, dați-mi altceva!
– Ce? (l-am întrebat eu speriată).
– Un sărut!

„Să mă combin cu el sau nu?!”

Bineînțeles că am refuzat, dar el a insistat iar cu banii și mi-am zis: Ei, nu e capăt de țară. Îl păcălesc! Și l-am pupat, dar pe obraz. Și am fugit.
Peste alte câteva zile, ghinion sau concindență, ne-am reîntâlnit. Chem un taxi prin aplicație, vine și când intru: Ștefan (că așa am aflat în prealabil că îl cheamă). Îmi zice că nu vrea bani de la mine, ci un sărut și mă duce unde vreau. Zic: OK. Ajungem acasă la mine, dau să îl pup iar pe obraz, dar șmecherul se întoarce și mă sărută pe gură. Ei, și ghici ce?! Mi-a plăcut.

Leave A Reply

Your email address will not be published.