Fostul premier Petre Roman și Silvia Chifiriuc au o căsnicie frumoasă și împlinită, mai ales datorită băiatului pe care îl au împreună. Părinții sunt foarte mândri de Petrus, care devine tot mai simpatic pe zi ce trece. Și chiar dacă inițial Silvia Chifiriuc și-ar fi dorit fetiță, ea a fost cucerită de băiat din prima clipă, însă nu exclude ideea de a mai avea un copil.

Petre Roman se poate considera un bărbat împlinit din toate punctele de vedere, mai ales că la 75 de ani are un băiat care îi seamănă perfect. Petrus, fiul primului prim-ministru post-decembrist și al cântăreței Silvia Chifiriuc, este un băiat foarte simpatic. Iar acesta a împlinit de curând 12 ani și nu mai este deloc băiețelul de altădată.

Fiul pe care îl au Petre Roman și Silvia Chifiriuc a crescut frumos

Fostul premier și Silvia Chifiriuc s-au căsătorit în 2009, iar de atunci și-au dedicat timpul familiei, mai ales că au și un băiat de 12 ani împreună. Cu toate că la început părinții îl strigau „micuțul Petrus”, se pare că acum nu i se mai potrivește aceste apelativ, copilul fiind băiat mare acum! În plus, Petrus îi seamănă perfect tatălui său și are stofă de cuceritor în viitor, având un șarm aparte. Băiețelul ar putea să urmeze cu succes o carieră în politică. Deocamdată el este un elev silitor, studiază la Școala Franceză și vorbește deja foarte bine această limbă.

De curând, acesta a fost surprins prin oraș cu mama lui, Silvia Chifiriuc. Faimoasa artistă a arătat că se descurcă de minune în rolul de mamă, fiind mereu alături de fiul ei, Petrus, dar și în privința celorlalte lucruri ce țin de casă. Cei doi au mers împreună la cumpărături, la o farmacie veterinară, de unde au cumpărat mâncare pentru animale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.