Bani Leonard Doroftei. Un subiect sensibil pentru fostul mare campion al României. Cândva unul dintre cei mai respectaţi pugilişti, ghinionul din afaceri şi supărările din ţară l-au făcut pe Leonard să îşi ia toată familia şi să plece în Canada. Conform prosport.ro, Moşu şi-a vândut şi casa din Ploieşti, după ce a rămas fără afacere.

Din păcate însă, nici cu vânzarea locuinţei nu a avut noroc. Se pare că a ieşit în pierdere cu aproximativ 350.000 de euro. Totuşi, şi-a găsit un loc de muncă în Canada şi se luptă pentru a construi un viitor frumos alături de soţie şi de copii.

Bani Leonard Doroftei. Unde lucrează, de fapt, în Canada

“E important că am un job aici. Fac exact ceea ce îmi place. Locuiesc la o stradă distanţă de cel mai bun prieten al meu, Adi Diaconu (n.r. – “Rechinul”). Am şi dat 15 kilograme jos de când am venit în Canada. Acum lucrez la un club de box care aparţine unei rude a lui Gigi Becali.

Voi reveni în România într-o bună zi. La federaţie nu am fost dorit. Nu au vrut nici să fiu antrenor la lot. În sala la Nea Titi (n.r. – Titi Tudor supranumit Titi Prosop) intrăm cu greu”, a declarat Leonard Doroftei pentru ProSport.

Bani Leonard Doroftei. “Îmi aduc aminte că atunci când mi-am luat cetăţenia canadiană, poliţiştii de la frontiera mi-au urat: ‚Welcome, home!’. Când aveam cetăţenia romana, mă întrebau: ‘Scopul şi durata vizitei?”, a adăugat Leonard Doroftei.

„Am avut o şedinţă de familie. Eu am fost pentru Ploieşti, nevasta pentru Bucureşti, cei doi copii au fost pentru Montreal. Eu sper că sunt aici în vacanţă. Însă acum nu mai este vorba de mine sau de soţia mea, ci de viitorul copiilor mei. Cu ce pot eu să-i ajut pe mai departe?! Dacă mi-ai luat afacerea cu ce mai pot ajuta copiii mei mai departe?!”, a declarat mai demult Doroftei la Antena Stars.

Bani Leonard Doroftei. „Ce-am primit, am primit din partea statului, nu am luat nimic de la nimeni. După câte s-au întâmplat, dacă ar fi să dau timpul înapoi, nu aş schimba nimic. Clubul l-am închis de mult. M-au sufocat. Nu mi-au dat şansa să-mi revin, măcar. Ei ştiau din 1996 ca acea clădire avea risc seismic, iar mie mi-au dat spaţiul în 2005, iar în 2017 m-au dat afară. Sunt singurul care a plecat de acolo. M-aş întoarce la Ploieşti pentru oameni”, a mai spus Leonard Doroftei pentru sursa citată.

Leave A Reply

Your email address will not be published.