Simona Gherghe a ținut să-i facă o declarație de dragoste, în acest weekend, soțului său, Răzvan Săndulescu. Prezentatoarea a postat și o imagine emoționantă cu partenerul de viață.

Simona Gherghe, declarație de dragoste pentru soțul ei: ”Jumătatea mea”

Soțul Simonei Gherghe, Răzvan Săndulescu, și-a sărbătorit ziua de naștere, în acest weekend, iar prezentatorea i-a urat ”La mulți ani!” într-un stil romantic. Simona Gherghe i-a reamintit că-l iubește și a postat și o imagine de la căsătoria lor.

„La multi ani, Răzvan, ♥ mea, jumatatea mea, tatal Anei și al lui Vlad! Te iubim!”, i-a transmis Simona Gherghe partenerului ei de viață, pe contul ei de Instagram, scrie Libertatea.

Cum decurge căsnicia Simonei Gherghe cu soțul său
Simona Gherghe si Răzvan Săndulescu au un mariaj solid, drept dovadă cei doi copii ai lor: Ana și Vlad. Totodată, fosta prezentatoare de la Acces Direct a recunoscut într-un interviu acordat la începutul anului că între ea și soț mai sunt și disensiuni. Cu toate acestea, ei își rezolvă problemele prin comunicare.

„Normal că mai sunt şi discutii. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă. Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea. N-o să dau chiar tot din casă! Nu mă simt foarte confortabil să vorbesc despre lucruri atât de intime, de noi doi. Eu chiar cred că fiecare cuplu trebuie să aibă amintiri pe care să le păstreze doar ei doi. Şi e cu atât mai important când unul dintre parteneri are şi o viață publică, așa cum e cazul meu”, a spus Simona Gherghe.

Cine este soțul Simonei Gherghe
Răzvan Săndulescu este fost jurnalist, dar mai târziu a renunțat la această carieră în favoarea unei cariere în politică. A ajuns să fie consultant politic și să se ocupe de campanii electorale ale lui: Traian Băsescu sau chiar a actualului primar al Capitalei, Nicușor Dan. În privința colaborării cu Nicușor Dan, Răzvan Săndulescu a supărat-o pe Gabriela Firea, bună prietenă a soției lui. Iată ce a declarat Gabriela Firea despre această situație:

Leave A Reply

Your email address will not be published.