Și când crezi că le-ai auzit pe toate, tot te mai surprinde ceva. Un bărbat din Iași trăiește de tânăr cu două surori cu care are nu mai puțin de 15 copii. 

George Chirilă are 15 copii cu două surori

Modul în care a ales bărbatul să-și trăiască viața a șocat o țară întreagă. El a povestit că mai întâi a cunoscut-o pe Mariana, iar apoi a văzut-o și pe sora ei, Nicoleta, și și-a dat seama că le vrea pe amândouă. Și ele l-au vrut, și iată că după 12 ani de relație, familia Chirilă George, Mariana și Nicoleta are 15 copii. Capul familiei a făcut nouă copii cu Mariana și șase cu Nicoleta.

Mult timp George Chirilă a trăit după propriile reguli, dar apoi și-a dat seama că nu este bine ca fiii și fiicele lui să nu aibă acte. Astfel că, bărbatul a mers la Serviciul de Evidență a Populației și și-a înregistrat copiii.

Da, s-a schimbat serios, zic eu, mult timp cei mici nu aveau acte, nu erau introduși în sistemul medical, iar acum au acte, sunt băgați la medicul de familie, a declarat pentru Fanatik, primarul comunei Țigănași.

George și cele două surori au copii mari care acum îi ajută în gospodărie. Au și la ce să îi ajute, pentru că, se pare, George este bărbat muncitor și a adunat de toate pe lângă casă.

George Chirilă spune că este un bărbat pudic

Eu sunt pudic. Latura sexuală are o mică însemnătate pentru mine, pentru plăcere. La mine este pentru procreere. Sunt zile în care faţă de una am mai multă atracţie, alte zile faţă de cealaltă. Depinde de zile, a spus George Chirilă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.