Kim Basinger, una dintre cele mai appreciate actrițe de la Hollywood și un sex imbol al aniilor și ’90, a ajuns de nerecunoscut. Se pare că este actrița care a exagerat cel mai mult cu operațiile estetice, iar imaginile cu ea sunt acum greu de privit. Vedeta și-a înghețat complet față și și-a sters toate trăsăturile frumoase.

Ca fiică a unui cântăreț de jazz și a unei balerine, Kim Basinger nu avea cum să nu-și consturiască o carieră în arte, ea ajungând fotomodel și actriță. Talentul ei artistic s-a manifestat încă de la trei ani, când a început să ia lecţii de balet de la mama ei. În 1970, la 17 ani, a fost aleasă Miss Georgia, asta fiind practic rampa ei de lansare spre o carieră în modelling. Ea s-a mutat din Georgia la New York, unde a început să lucreze ca model și a început să studieze artele dramatice.

Astfel, imediat după mutarea ei la New York,în 1983, s-a făcut rapid remarcată, și a acceptat propunera de a poza în celebra revistă pentru bărbați Playboy. Decizie care i-a adus un rol important în filmul „James Bond – Never say never”, alături de Sean Connery. Rolul fetei Bond a fost doar începutul pentru Kim. A devenit rapid cea mai căutată actriță de la Hollywood și un sex simbol în anii 80 și începutul anilor 90, împingând granițele epocii cu filme precum 9 săptămâni și jumate, o dramă erotică asemănătoare cu „ Fifty Shades of Grey”, în care a jucat recent.

Leave A Reply

Your email address will not be published.