Gabriela Cristea a intrat „în gura” fanilor recent după ce s-a afișat cu pedichiura nefăcută. Imediat după ce au văzut imaginea cu vedeta, fanii acesteia au reacționat. Internauții au taxat-o pentru postarea de pe Instagram și i-au spus că nu îi face cinste.

Faptul că este o persoană publică și este mereu în lumina reflectoarelor, admiratorii acesteia cred că ar trebui să fie mereu atentă la detalii de acest gen.

Gabriela Cristea a intrat „în gura” fanilor de pe Instagram

După imaginea în care nu avea pedichiura făcută, fanii au taxat-o grav și i-au cerut să fie mai atentă la astfel de detalii.

„Vaii vai ce pedichiura, marea vedeta și unghiile praf!!Rusineeee / Data viitoare încearcă să nu expuii și peretele din stanga ta…se vede murdar unde se termina mocheta… / Oja diferită. Urât. Picioare mari, cu degetele cât alea de la mâini. Urâte. Astea se văd primele. Treningul e trening / Pai da mâinile perfecte și la picioare ce făcuși? ???? / Spală adidașii te rugăm frumos,înainte să i pozezi!!se vede de la o postă????în locul tău aș șterge pozele astea 2!! / Bine că și-a editat fata.. Ce scârbos !! Puteți să ziceți orice ! N-ai voie ca pedichiura unei femei să arate așa ! Groaznic ! Indiferent dacă e persoană publică sau nu !!! Nu ești în stare să îți întreții pedichiura la 3 săptămâni, atunci nu ți le faci cu oja, și le ții mereu îngrijite ! Simplu! N-are legătură cu influencereala Când s-a despărțit de Marcel Toader, el a spus că ea nu este o femeie îngrijită, că își aruncă chiloți murdari sub pat etc” au fost câteva dintre comentariile internauților.

Deoarece manichiurista ei nu se afla în București, vedeta TV a decis să se ocupe singură de unghiile ei. Gabriela Cristea și-a achiziționat produsele necesare și, înainte cu 24 de ore, a decis să le testeze pe două dintre unghii.

Totul părea în regulă, însă a doua zi când și-a făcut cu ojă și restul mâinii… s-a ales cu o alergie severă. Mâinile i s-au umflat vizibil, iar pe un picior i-a apărut o eczemă.

Gabriela Cristea nu-l iartă pe Marcel Toader nici după moarte

Gabriela Cristea l-a acuzat pe Marcel Toader că i-a sustras 400.000 euro din conturi, bani pe care i-a cheltuit în scopuri personale. Cristea l-a dat în judecată pe fostul soț pentru recuperarea sumei, însă s-a descoperit că acesta nu mai dispune de suma respectivă.

Firma afaceristului a intrat în insolvență, asociația de proprietari l-au lăsat fără apartament din cauza datoriilor la întreținere iar conturile acestuia erau goale.

Gabriela Cristea a intrat „în gura” fanilor dupa ce a postat pe Instagram o imagine in care nu avea pedichiura făcută.

Leave A Reply

Your email address will not be published.