Un bărbat în vârstă, aflat în vacanță la Mamaia, s-a dus într-un restaurant să își potolească foamea. Atunci când chelnerul a venit să îi ia comanda a rămas surprins.

Întrebat ce vrea să mănânce, turistul i-a răspuns un mic. Ospătarul s-a făcut că nu aude bine și l-a întrebat din nou, dar răspunsul a fost același.

Apoi, ospătarul l-a întrebat amuzat dacă vrea și cartofi prăjiți la el. Turistul a refuzat, cerând doar pâine și muștar. După 20 de minute, i-a adus 2 mici, i-a zis că unul e din partea casei. Un mic costa, la acea terasă, cinci lei.

Weekend plin pe tot litoralul românesc. Oamenii au luat cu asalt plajele și s-au bucurat de zilele petrecute pe malul Mării Negre. Stațiunile au fost pline, iar unele chiar i-au așteptat cu surprize pe turiști. Celebra stațiune Mamaia, cunoscută pentru ofertele de lux și prețurile piperate a schimbat strategia și i-a primit pe turiști cu oferte de nerefuzat.

Deși pare o glumă, turiștii au putut să se bucure anul acesta de prețuri destul de scăzute. Pentru o bere la pahar de plastic, servită direct pe plajă, turiștii au trebuit să scoată din buzunar doar 6 lei. Prețul este surprinzător având în vedere prestigiul stațiunii, însă cei de pe litoral nu au stat prea mult pe gânduri și au profitat din plin de ofertă.

Turiștii ce au ajuns pe litoralul românesc weekend-ul trecut au trebuit să facă o investiție serioasă. Dacă în Mamaia prețurile produselor de pe plajă au scăzut considerabil ajungând mai ieftine decât în alte stațiuni, nu același lucru se poate spune și despre cazare.

Proprietarii par că vor să recupereze anul pierdut, așa că prețurile pentru o cameră au urcat considerabil. Astfel, cazarea pentru o noapte în Mamaia, într-o cameră cu vedere la plajă, costă în jur de 1.000 lei, iar pentru cei care se pot lipsi de peisaj 850 de lei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.