De doi ani și jumătate, de când a devenit mamă, viața Cristinei Șișcanu s-a schimbat complet din toate punctele de vedere. Deși ea și Mădălin Ionescu au mai puțin timp pentru ei, cei doi își doresc să devină din nou părinți. Iată când va fi marele moment!

De ce doarme Cristina la hotel?

Întrebată de reporterii viva.ro de ce doarme la hote, Cristina a explicat:

”De când s-a născut Petra (de doi ani și jumătate), nu am petrecut nicio noapte fără ea… dar urmează să mergem la hotel să dormim din când în când (face parte din procesul de înțărcare), iar Petra va rămâne cu bunica… Bine… hotelul este la două străzi de casa noastră. Până acum, ne-am petrecut momentele romantice mai mult muncind, că… așa cum spuneam și mai sus… noi lucrăm împreună. Printre picături, am reușit să mai mergem la un film sau la restaurant.”

Cristinei Siscanu îi lipseşte televiziunea

”Da. Îmi este dor de televiziune, dar să știi că nu fac ceva foarte diferit față de ce făceam când eram angajată la un post de televiziune. Cei care ne urmăresc văd că eu în continuare prezint emisiuni, fac reportaje pe teren, mă ocup de producție, dar nu sunt pentru TV, ci sunt difuzate în mediul online, care este fascinant! A, și vă anunț în premieră că, în scurt timp, lansez o colecție de haine și de încălțăminte mamă-fiică!” a explicat vedeta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.