Colegii îi furau mereu laptele din frigider. Aceasta este povestea care a ajuns virală pe internet. Poate că, cu toții am trecut prin ceva asemănător la un moment dat la locul de muncă, însă ce a făcut acestă femeie întrece orice imaginație.

Naty este proaspăt mămică. Femeia abia reîntoarsă la serviciu a avut parte de o surprinză neplăcută mai multe zile la rând.

Astfel, colegii se obișnuiseră să îi fure laptele din frigider în fiecare dimineață pentru a-l folosi la cafea. Sătulă să-i dispară alimentul, Naty s-a gândit la ”o răzbunare”.

Totul a decurs normal până într-o zi când sticla s-a golit din nou. Atunci mămica le-a lăsat colegilor săi un bilet.

Colegii îi furau mereu laptele din frigider. Într-o zi, le-a făcut o surpriză ! Răzbunarea e dulce

„’Neața! Pentru cei care mi-au furat laptele toată săptămâna… Surpriză! Aţi baut lapte de san. Sper că v-a plăcut! Noroc. P.S. Este organic chiar!”

Unii s-au amuzat cupios, alții au rămas de-a dreptul surprinși. Cert este că poza a devenit virală pe internet.

Cătălin Măruță i-a făcut o farsă Monicăi Tatoiu. Ea nu a gustat gluma și a sunat la Poliție

Nu toate glumele făcute de Cătălin Măruță sunt gustate de cei cărora le sunt făcute. Acesta a fost și cazul unei farse făcute Monicai Tatoiu care, deși bună prietenă cu realizatorul tv, l-a dat pe acesta pe mâna poliției. Motivul? „Farsa a fost de prost gust și a încălcat legea”, a tunat Tatoiu.

Catalin și echipa lui au mers la poarta Monicăi Tatoiu și i-au ridicat automobilul. „M-am trezit din senin fară mașină. Dispăruse din fața casei. Cătălin Măruță mi-a mutat mașina fară acordul meu”, a povestit victima potrivit Libertatea.

Aceasta a adăugat: „Aceasta întâmplare m-a făcut să mă gândesc cât de disperate după rating au ajuns televiziunile în ziua de azi și cum, pe un fond al diminuării cheltuielilor din publicitate, vor să facă audiențe cu orice preț, încălcând legea. Echipa Happy Hour a intrat pe o strada unde accesul e interzis, cu excepția riveranilor. Mai mult, mi-au mutat mașina, care e proprietate privată. Când ți se ridică mașina pe stradă, un echipaj de poliție se află la fața locului și întocmește un proces-verbal. Altfel n-au voie să se atingă de ea. Măruță a încălcat legea”.

Monica Tatoiu a punctat: „Nu îl mai dau în judecată. În schimb, am chemat poliția, care i-a sancționat și le-a întocmit tuturor un dosar de contravenție”.Tags: cancanfarsalapte

Leave A Reply

Your email address will not be published.