Carmen Harra a făcut noi previziuni despre România. Clarvăzătoarea susține că pandemia de coronavirus se va termina în perioada următoare. Potrivit acesteia, în SUA pandemia de coronavirus se va sfârși în următoarele 2 luni.

Celebra prezicătoare a mai adăugat faptul că peste 2-3 luni, țara noastră va fi din ce în ce mai bine. Însă, este mai îngrijorată de starea generală a oamenilor.

Carmen Harra, noi previziuni despre România

„O să se încheie încet-încet cu această pandemie. Cel puțin în America se estimează în următoarele 2 luni să ajungem la o imunitate generală. Sunt state în care nu există mască, în Florida nu simțim deloc pandemia. De luni de zile nu ne afectează nimic așa că suntem foarte bine aici. Să sperăm că situația asta se instalează și în România dar peste 2-3 luni va fi mult mai bine și în Europa.

Per total, acolo, părerea mea, este că se exagerează mai mult decât este nevoie. Sunt îngrijorată și dacă îmi doresc ceva, sunt îngrijorată de starea generală, de starea colectivă a oamenilor, de stările de depresie, de faptul că oamenii își pierd speranța, își pierd încrederea și sunt demoralizați”,  a declarat Carmen Harra.

Anul 2021 are o altă energie față de 2020

Carmen Harra susține că anul acesta vom putea scăpa de această suferință.

”2021 are o cu toată altă energie față de 2020, are o altă vibrație. 2021, dacă luăm numerele și le adunăm, ajungem la cifra 5. Hristos a murit într-a cincea zi a săptămânii, într-o vineri.

Așa că cifra 5 înseamnă eliberare, însemană moartea fizică, dar poate să însemne un reviriment, se întâmplă o purificare.

Deci anul acesta, cifra 5, simbolic semnifică faptul că ne scăpăm de această suferință carmică (n.red. pandemia de coronavirus). De cum am pășit în anul acesta o să vedem că încet -încet, această traumă, acestă nenorocire începe să se atenueze. Din mai se va vedea clar”,  a spus Carmen Harra, referindu-se la pandemia de coronavirus.

Carmen Harra, despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

Carmen Harra susține că artistul Benone Sinulescu trece printr-o perioadă dificilă din viața lui, însă, în final, acesta va fi bine. Potrivit declarațiilor clarvăzătoarei, există posibilitatea să se mai confrunte o perioadă cu problemele pe care le are, dar va reveni echilibrul în viața artistului.

„Trece printr-un moment puțin dificil al vieții lui, dar personal cred că o să treacă peste această încercare. Poate să mai dureze câteva luni, însă simt că o se să echilibreze și o să își revină. Am un sentiment pozitiv.

Calculele arată destul de bine, deci să ne rugăm pentru acest artist unicat să treacă cu bine. Are puterea, data fiind codificarea lui divină sa treacă peste aceasta încercare, are potențialul să treacă în următoarele săptămâni, trei luni”, a precizat Carmen Harra, scrie Impact.ro.

 Cât câștigă Carmen Harra într-o oră în care face previziuni

Carmen Harra deține o avere de peste 40 de milioane de dolari – valoarea caselor din Florida, apartamentelor din New York, mașinilor și bijuteriilor. La această sumă se adaugă alte două milioane de euro cât valorează obiectele din locuința sa. Într-un interviu oferit de curând, vedeta a dezvăluit că în prima lună de când a ajuns peste hotare, clarvăzătoarea a făcut 10.000 de dolari. Pe o ședință în care își oferă serviciile, specialista cere între 400 și 600 de dolari pe oră.

Leave A Reply

Your email address will not be published.