Oana Zăvoranu îl umililește în ultimul hal pe Pepe, după ce a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă:”Mai ușor cu botoxu’ pe dreapta, că ți-a luat-o sprânceana razna! Zi-i lu Rapunzel să

Oana Zăvoranu își continuă atacul la adresa fostului soț, care se află în divorț. Querida a publicat o fotografie pe care o avea cu Pepe și i-a transmis un mesaj acid, iar Ralucăi Pascu i-a pus o nouă poreclă. Cunoscutul cântăreț urmează să semneze actele de divorț la notar.

Oana Zăvoranu l-a criticat dur pe fostul soț, Pepe, într-un mesaj transmis public

Spre uimirea multor internauți, Oana Zăvoranu a urcat pe Instagram Stories o poză în care apare fostul soț și, înainte să o facă publică, ea a notat următorul mesaj: “Mai ușor cu botoxu’ pe partea dreaptă, că ți-a luat-o sprânceana razna. Zi-i lu’ Rapunzel să facă ceva”. Da, ați ghicit! Celebrul personaj din desene animate cu părul de aur este, în opinia actriței, Raluca Pascu.

Oana Zăvoranu, declarații batjocoritoare la adresa lui Pepe și a Ralucăi privind divorțul

Sunată de o jurnalistă de la Antena Stars ca să comenteze divorțul lui Pepe de Raluca, Oana Zăvoranu i-a luat peste picior pe cei doi. De altfel, excentrica brunetă i-a atacat de mai multe ori de-a lungul poveștii lor de iubire, dar, de data aceasta pare că a depășit cu mult anumite limite.

“Din 2 noiembrie, se va schimba, nu o să mai fie ce a fost. A venit bomba care va zgudui România. S-au despărțit ăștia doi. Se poate mai rău decât știrea cu COVID-u’! E mai rău! De joi seară, cele șapte pisici erau toate foarte agitate și constipate cum nu au fost niciodată. Am zis că poate bobițele, poate că s-a schimbat vremea. Aseară mă sună angajații și mi-au zis : «Băi, Oana. Ce crezi? S-au potolit pisicile. Nu mai sunt constipate»”, a spus Oana Zăvoranu într-o emisiune de la Antena Stars și, ulterior, ea a publicat aceste declarații pe contul ei de Instagram – le puteți vedea în video-ul de mai jos.

Leave A Reply

Your email address will not be published.