Adriana Iliescu este cea mai în vârstă mamă din România. Ea a devenit celebră la vârsta de 66 de ani, după ce a dat naștere fetiței sale. Ea a reușit să fie mamă după ce a recurs la tehnica de înseminare artificială și a dus la final sarcina, ceea ce a reprezentat o minune pentru ea, reușind apoi să-și crească cu drag fetița. Din motive medicale, ea nu a putut deveni mamă pe cale naturală, deși a rămas o dată însărcinată în tinerețe. Un alt aspect despre care nimeni nu a vorbit este felul în care femeia arăta la 20 de ani. Ea era de o frumusețe orbitoare și atrăgea privirile tuturor.

Adriana Iliescu are o poveste specială de viață

Adriana Iliescu a devenit cea mai în vârstă mamă din România, după ce a dat naștere unei fetițe la 66 de ani. În acea perioadă, ea a ocupat prima pagină a ziarelor și a rămas în atenția publicului pentru mult timp. Cu toate acestea, nimeni nu i-a cunoscut cu adevărat povestea de viață, deoarece a fost mereu discretă și rezervată.

Adriana a fost profesoară universitară de literatură modernă, dar a cochetat și cu scriitura, deoarece a publicat mai multe povești pentru copii. În tinerețe a fost căsătorită încă de la o vârstă fragedă și a rămas însărcinată, însă problemele medicale au făcut-o să renunțe la sarcină, deoarece copilul ar fi putut avea malformații grave. Mai mult, ea a și familia ei au suferit de TBC, o boală care se trata cu greu în acea perioadă.

De altfel, Adriana Iliescu era o femeie foarte frumoasă, care atrăgea privirile celor din jur, în ciuda greutăților pe care le-a întâmpinat. La scurt timp de la pierderea copilului, și soțul a părăsit-o și a intervenit divorțul. Problema ar fi fost faptul că s-a afundat prea mult în muncă și a uitat de responsabilitățile de femeie căsătorită.

Adriana Iliescu, de negăsit

Adriana Iliescu, în vârstă de 82 de ani, este de negăsit de o vreme. Aceasta nu a mai fost văzută de către vecini de o perioadă bună de timp și nu răspunde nici măcar la telefon. Totodată, unii s-au gândit la ce este mai rău și din pricina faptului că aceasta are și o vârstă înaintată, mai ales că a recurs la o izolare extremă în ultima vreme și, înainte de a dispărea complet, a fost văzută din ce în ce mai rar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.