Share

Zi neagră pentru lumea fotbalului. Un antrenor din Bulgaria a sfârșit tragic după ce a fost lovit de fulger. S-a întâmplat chiar pe terenul de fotbal unde se desfășura un meci amical la nivel de juniori. În afară de antrenor, au mai fost trei jucători loviți de fulger. Din fericire, aceștia au supraviețuit.

Antrenorul de fotbal lovit de fulger avea 41 de ani

Este o tragedie fără margini. Nimic nu prevedea această dramă de nedescris. Andrenorul bulgar Ivan Rancev avea 41 de ani. Tragedia s-a petrecut la debutul meciului amical între echipa locală FC Hebăr şi Botev Cernogorovo. Meciul s-a disputat în localitatea Lesiciovo.

Bărbatul a murit pe loc. Alți trei jucători au fost răniți și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit edilului local, odată cu meciul a început și o furtună cu fulgere puternice. Antrenorul în vârstă de 41 de ani a fost lovit în plin de un fulger. Din păcate, bărbatul a murit pe loc.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru acesta și au constatat decesul.

Jucătorii sunt în stare de șoc, la fel și toți cei care îl cunoșteau pe antrenorul bulgar. Familia sa se pregătește acum pentru înmormântare.

Pe de altă parte, autoritățile au deschis o anchetă și fac verificări cu privire la sistemul paratrăsnet al stadionului unde s-a petrecut tragedia.

Un singur fulger poate avea un miliard de volți de electricitate în el, iar cei loviți, de cele mai multe ori, mor le loc, din cauza atacurilor de cord, sau pentru că suferă arsuri grave, chiar și la nivelul organelor interne.

Există și norocoși care supraviețuiesc după ce sunt loviți de trăsnet, însă statisticile spun că peste trei sferturi dintre aceștia rămân cu dizabilități pentru tot restul vieții.

Recomandările în caz de furtună sunt pentru a vă adăposti, pentru a nu sta în aer liber sau în zona copacilor și în niciun caz în apropierea apei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.