Veste tristă! Marina Voica, dusă de urgenta la spital. Artista a..

Marina Voica a fost dusă de urgență la Spitalul Municipal Câmpina. Cântăreața de 85 de ani a fost transportată cu ambulanța la unitatea medicală, sâmbătă seara, la patru luni de la operația pe inimă pe care a suferit-o. 

Probleme de sănătate pentru îndrăgita Marina Voica. La patru luni după ce a fost operată pe inimă, cântăreața a fost dusă, de urgență, cu ambulanța la spitalul din Câmpina. Artista a împlinit 85 de ani pe 2 septembrie.

Marina Voica a ajuns de urgență, cu ambulanța, la spital

În luna mai, Voica a suferit o operație pe cord, la o clinică privată din Braşov. În ciuda vârstei înaintate, cântăreața s-a recuperat repede și s-a întors pe scenă, pentru a face ceea ce a iubit cel mai mult în viață. Artista din generația de aur a cântat live și i-a transmis un mesaj plin de recunoștință chirurgului care i-a salvat viaţa.

„Este greu să vorbești despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operaţie pe inimă foarte grea, la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnați că vreau să trăiesc.

Echipa spitalului şi doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă”, spunea Marina Voica, după ce a fost externată din spital.

Din păcate, starea de sănătate a artistei pare să se fi alterat. Seara trecută, Marina Voica a fost transportată de urgenţă, cu ambulanța, la Spitalul Municipal din Câmpina, relatează Antena 3.

Leave A Reply

Your email address will not be published.