Se ducea la munca fiindca avea nevoie de bani! Tatal ei era paralizat de 5 ani, iar viaţa ei era o adevărată dramă! Pana intr-o zi, cand s-a dus sa ia nota de plata de pe o masa si a gasit asta. Ce scria pe bon..

Tim Young şi Paul Hullings, doi pompieri din New Jersey, au mers într-o dimineaţă la o cafenea pentru a lua micul dejun. Erau extrem de obosiţi, după o tură de 12 ore plină de evenimente. 

Chelnerita care i-a servit în acea zi, Liz Woodward, i-a auzit pe cei doi pompieri discutând despre tura obositoare pe care o avuseseră şi a decis să le facă o surpriză, potrivit site-ului viralthread.com, citat de Antena 3. În momentul in care Tim si Paul au mers să plătească, au rămas fără cuvinte.

Cei doi nu au primit o notă de plată, ci un mesaj total surprinzător.

“Azi fac eu cinste cu micul dejun. Vă mulţumesc pentru că salvaţi oamenii care au nevoie de ajutor şi pentru că voi alergaţi spre locurile din care alţii aleargă să iasă”.

Emoţionaţi, cei doi i-au mulţumit chelneriţei pentru gestul ei minunat. Tim a povestit această întâmplare pe pagina sa de Facebook:

“Un gest atât de nobil si de distinct. Vă recomand să mergeţi la cafeneaua lui Liz şi dacă se întâmplă ca ea să vă servească, lasaţi-i un bacsis mare”.

Iar poveste nu se încheie aici. Pompierii au aflat ca tatăl lui Liz, Steve, este cvadriplegic şi este paralizat de 5 ani. Liz a fondat în iarnă, o pagina specială pentru a strânge bani suficienţi achiziţionarii unui automobil special pentru persoanele cu handicap. Tim şi-a mobilizat prietenii de pe Facebook să facă donaţii în contul lui Liz.

În doar cateva zile, ea a strâns suma de $70.000 – cu mult mai mult decât cei $17.000 de care ea avea nevoie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.