Rasturnare de situatie! Boala de care suferea Ion Caramitru! Medicii s-au chinuit sa-i puna un diagnostic —>

Actorul Ion Caramitru a murit, duminică, la vârsta de 79 de ani! Marele artist a lăsat în urmă mult durere, dar o întreagă carieră de care romanii îşi vor aminti cu drag! În ultima perioadă, Ion Caramitru a stat numia prin spitale, încercând să-şi trateze suferinţă!

Ion Caramitru s-a stins din viaţă, la 79 de ani! În urmă cu o lună, actorul nu s-a simţit bine şi a mers la spital! Problemele nu au încetat, iar medicii s-au chinuit să-i pună un diagnostic.

În ultimele zile, organismul artistului era din ce în ce mai slăbit, iar în ciuda tratamentelor cu antibiotic pe care medicii i l-au administrat, corpul său nu a dat semne că-şi revine.

După numeroase investigaţii, abia la începutul lunii august, medicii au reuşit să-i pună un diagnostic clar! Se pare că Ion Caramitru avea o infecţie în sânge care îi afectase tot corpul. Mai exact, ar fi fost vorba despre un stafilococ, stafilococul auriu, o boală gravă care afectează rapid toate funcţiile corpului.

Boală a fost atât de puternică, încât în ultimele zile actorul s-a simţit din ce în ce mai rău! După numeroase încercări de tratament, Ion Caramitru s-a stins din viaţă!

Ar fi trebuit să fie prezent la Iași
Ca în fiecare an, Ion Caramitru ar fi trebuit să fie prezent la Iași, acolo unde avea loc Festivalul Serile Filmului Românesc, însă din cauza problemelor de sănătate pe care le avea actorul nu a mai putut să ajungă.

Din nefericire, vestea tragică venită în urmă cu scurt timp a îndurerat pe toată lumea, iar acum toți colegii de breaslă, familia, prietenii și fanii se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum pe Ion Caramitru, marele actor al tuturor timpului.

Decesul său vine la doar câteva ore distanță după ce tot în acel spital, Ivan Patzaichin a murit în urma unei boli grave de care suferea.

Leave A Reply

Your email address will not be published.