Oana Zăvoranu a început atacul fără precedent”Până nu le scot bășinile din cap nu mă las!”

Oana Zăvoranu a declanșat războiul împotriva infruencerilor! Unul greu, de durată, după cum chiar ea avea să dezvăluie în ultima postare în care a atacat-o, din nou, pe Adelina Pestrițu, dar nu i-a pronunțat numele. Este prima dintr-o lungă listă a anunțat Oana.

”Zecile de mii de mesaje primite îmi confirmă clar că sunteți însetați de subiectul ăsta, al INFLUENCERELOR MY ASS’ această specie de sugătoare. Am să le iau pe rând pe toate alea care suferă mult de ele și promit că până nu le scot bășinile din cap nu mă las. Dar aici am nevoie de AJUTORUL VOSTRU!!! La modul că VOI trebuie să învățați să gândiți cu capul, nu cu curu. Ca SĂ NU MAI PUNEȚI BOTU’ la ce pana mea vă vând astea!.

Nu poți face ZILNIC reclamă la 10 creme pentru că e logic că nu ai TIMPUL NECESAR SĂ LE TESTEZI PE TOATE 10 și nu le poți recomanda. De aia vă ies BUBE! Nu poți crede că cineva îți recomandă ceva FIIND PLĂTIT SĂ FACĂ LUCRUL ĂSTA. Nu poți zilnic să faci reclamă la diverse lucruri spunând de fiecare că E CEL MAI BUN.

Pe spinarea voastră își fac baragladinile astea case, dressinguri și vă zic cum dorm ele în așternuturi de 8000 roni. Nu vă simțiți prostite? Nu vă simțiți furate pe față? Păi asta avea în proprietatea ei două boxe în locație de gestiune prin Ibiza și acum vă zice vouă că vă dă ea ceva? Face ea Giveaway? Ma ești nebun? Păi asta și-ar împacheta kkt-ul să îl refolosească, darămite să vă dea vouă ceva.

Leave A Reply

Your email address will not be published.