Luminiţa Anghel a fost la un pas de moarte. Veştile rele nu se mai opresc –»

Luminița Anghel a fost la un pas de moarte în anul 2019 atunci când a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. Cântăreața a vorbit despre această experiență neplăcută în cadrul emisiunii lui Catalin Măruță de la PRO TV.

Întregul episod a avut loc în iarna anului 2019.

Luminița Anghel a fost la un pas de moarte din cauza unei tromboze

Ce părea a fi la acel moment doar o banală durere s-a dovedit a fi o tromboza venoasă, iar din această cauză ar fi putut să își piardă viața. Prietenii acesteia au sfătuit-o să meargă la medic însă artista a încercat să scape de durere doar cu unguente.

Din nefericire, problema acesteia de sănătate era mult mai gravă decât credea. Într-o noapte, Luminița Anghel s-a trezit din somn din cauza durerilor groaznice și de nesuportat. Atunci, cântăreață s-a uitat în oglinda și s-a speriat.

Luminița avea piciorul foarte umflat și a așteptat să treacă orele că să-și poată suna medicul. La control a primit și diagnosticul, iar apoi a urmat un tratament agresiv.

”O prietenă mi-a spus să mă duc la un control, că poate este un cheag de sânge. Eu am zis că nu se poate și am încercat să anihilez durerea cu tot felul de unguente pentru sportivi. Credeam că va trece. Dispărea, apărea… până într-o noapte, în decembrie 2019, când m-am trezit cu gamba umflată. Nu era vânătă, ci rozalie. Dar m-am trezit de durere din somn și m-am dus la baie și când m-am privit în oglindă… m-am speriat. Era uriaș piciorul. Durerea devenea din ce în ce mai intensă, nu puteam să întind piciorul, am așteptat să se facă lumină afară ca să o sun pe doamna doctor.

Mi-a salvat viața un alt doctor, recomandat de ea. Am spus că eu cred în îngeri păzitori. M-am dus la cabinet, am făcut un ecograf și asistenta mi-a dat o rețetă, deoarece doctorul nu se afla în clinică. Eu am vrut să plec și a apărut asistenta: ”Veniți, s-a întors domnul doctor”. Am făcut un tratament foarte agresiv cu injecții, compresii puternice, un ciorap special medical pe care l-am purtat. Pentru că domnul doctor știa că această problemă este letală”, a spus Luminița Anghel în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

Cați copii are Luminița Anghel

Viața Luminiței Anghel a fost una extrem de palpitantă. Din punct de vedere amoros, artista a trecut pin două divorțuri. Cântăreața a fost căsătorită cu Dragoş Anghel şi fostul fotbalist Marcel Puşcaş.

La vârsta de 43 de ani s-a căsătorit cu Silviu Dumitriade și i s-a împlinit visul de a avea un copil și anume pe Filip. Cântăreața a mai înfiat în trecut un băiat, pe David. Relația dintre cei doi însă a ajuns să fie una dezastruoasă. Ajuns la adolescență, băiatul începuse să îi facă tot felul de probleme artistei.

”Eşti major şi trebuie să îţi asumi faptele pe care le faci. Vrei să fii vedetă pe spatele mamei. Mama ta îţi plăteşte chiria într-o garsonieră civilizată. Tu te gândeşti vreo clipă la familia ta, la mama ta, care ţi-a dat o şansă la viaţă? Eu mă duc să cânt bolnavă şi cu febră ca să-ţi pun mâncare pe masă”, îi reproșa Luminița, în urmă cu ceva timp, la o emisiune tv.

În prezent cei doi nu își mai vorbesc deloc și fiecare își urmează drumul lui.

Ce vârstă are Luminița Anghel

Luminița Anghel are vârsta de 52 de ani. Aceasta s-a născut pe 7 octombrie 1968, la București. În 1993 a participat la Festivalul Național Mamaia cu piesa «Din tot ce a fost» și cucerește trofeul și premiul I.

Piesa aparține lui Lucian Blaga, coleg în echipa de la Melody. În 1995 a obținut locul al III-lea cu piesa «Fereastra» la festivalul «Mamaia» iar un an mai târziu a obținut același premiu cu piesa «Șansa e de partea mea». Ambele piese sunt compuse de Ionel Tudor.

În anul 1999 a lansat alături de Marcel Iureș piesa «Nu pot uita» compusă de Petru și Andreea Mărgineanu. Melodia este coloana sonoră pentru videoclipul promoțional produs de Dakino pentru premiera filmului «Faimosul Paparazzo», în regia lui Nicolae Mărgineanu.

În anul 2001 a câștigat locul I la festivalul internațional «Cerbul de aur», secțiunea POP dar și un premiu de popularitate. În anul 2002 a obținut premiul I și trofeul pentru cea mai bună voce internațională la festivalul «Discovery» din Bulgaria. În același an obține premiul al III- lea la festivalul «Universe talent» din Praga.

În 2003 a câștigat premiul I și trofeul pentru cea mai bună voce internațională la «Song for Europe festival» din Malta și același loc la festivalul internațional «Cairo 2003», interpretând «I ask you why». Pe data de 21 mai 2005, a câștigat locul al III-lea la Eurovision alături de formația Sistem cu piesa «Let me try», compusă de Cristian Faur.

Până la această vârstă, Luminița Anghel se poate considera o femeie împlinită, în ciuda necazurilor și a problemelor pe care le-a avut.

Leave A Reply

Your email address will not be published.