VIDEO EXCLUSIV. Istoria din spatele primei “poze” cu fetița îndrăgitului cuplu. Cum au îndeplinit Gina Pistol&Smiley “Misiunea Ecografia”, pas cu pas.

Gina Pistol este însărcinată în al doilea trimestru și peste câteva luni va deveni pentru prima oară mămică. Prezentatoarea „Chefi la cuțite” abia așteaptă să-și strângă fetița la piept, dar până atunci se asigură că sarcina evoluează bine. Așa că vizitele la medic sunt la ordinea zilei! CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu Gina Pistol și Smiley, de la ultimul control pe care l-a făcut viitoarea mamă.

Zilele trecute, Gina Pistol a mers la o clinică privată din Capitală, pentru un control de rutină. Îmbrăcată cu o rochie mulată, haină groasă și bocanci, cu părul prins într-un coc lejer, vedeta a urcat la volanul bolidului ei de lux și s-a îndreptat spre clinică, acolo unde avea programare. Ajunsă la destinație, prezentatoarea TV și-a pus masca de protecție pe față, a ieșit din mașină și a intrat în unitatea medicală.

La scurt timp, și-a făcut apariția și viitorul tătic. Îmbrăcat casual, cu masca de protecție ”la purtător”, Smiley și-a parcat mașina în apropiere de clinică și apoi a intrat înăuntru pentru a-i fi alături iubitei sale, dar și pentru a o vedea pe fetița lor. Totul a decurs bine, iar după consultație, viitorii parinti s-au indreptat spre casa.

scrie cancan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.