Adevărul despre ce se întâmplă la Ferma, atunci când camerele de filmat se închidGeorge Piştereanu a spus tot, după ce a fost eliminat

În ultima ediție a emisiunii „Ferma” a mai fost eliminat încă un concurent. După un duel dur cu Andrei Stoica, George Piștereanu și-a părăsit colegii și s-a întors acasă. Tânărul actor a lăsat în urmă câteva fețe triste și păreri de rău.

George Piștereanu a fost eliminat din Ferma. Acesta s-a duelat cu prietenul său Andrei Stoica, iar din păcate norocul nu a fost de parte lui. Pe parcursul șederii în Fermă, George Piștereanu și-a distrat de multe ori colegii și i-a încântat cu acorduri de chitară.

Din păcate strategiile nu au funcționat așa cum s-a aștepta și a ajuns la duel chiar cu cel care s-a înțeles cel mai bine pe parcursul competiție. După ieșirea din Fermă, George Piștereanu a făcut o postare, pe contul său de Instagram, în care a vorbit despre ce a însemnat acest proiect pentru el și despre prieteniile pe care le-a legat.

„S-a mai dus un proiect, o experiența frumoasa alături de niște caractere foarte puternice și bine alese. Singurul lucru pe care l-am descoperit în aceasta competiție și practic mi-a făcut șederea mai plăcută a fost prietenia cu FRĂȚII STOICA, în care am descoperit niște bărbați adevărați pe care îi respect și îi stimez și cu care aș merge la orice luptă oricând.”, a scris George Piștereanu.

Actorul nu a uitat nici de cea care a petrecut cele mai multe momente. Acesta a amintit și de Anna Lesko alături de care a oferit unele dintre cele mai sexy momente ale competiție.

„Nu pot să nu amintesc de momentele frumoase cu Ana Lesko și glumele care au făcut mai frumoasă competiția. Da am fost și acid (si poate o sa mai fiu) așa sunt eu când mă deranjează ceva, dar nu cred ca se aștepta cineva la perfecțiune din partea mea. Te pup Anuakis.

Nu pot să spun că acest concurs m-a schimbat sau m-a transformat, mai degrabă cred că toate greutățile vieții de până la FERMA m-au pregătit pentru această perioadă. Exista o sărbătoare la makedoni și cred că și în alte culturi unde este o zi în care îți ceri scuze pentru greșelile de peste an, așa și eu îmi cer scuze dacă v-am supărat cu ceva, să mă iertați că eu m-am cam distrat.”, a mai scris George Pișetreanu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.