Veste PROASTĂ! Declarația pe propria răspundere redevine OBLIGATORIE. Iată ce amendă primești dacă nu o ai.

Valul patru al pandemiei de coronavirus face ravagii în țara noastră, astfel Comitetul Județean pentru Situații de

Urgență a decis impunerea unor măsuri mult mai dure în localitățile unde incidența a depășit anumite praguri. Declarația pe propria răspunere a devenit din nou obligatorie. Cum se descarcă corect formularele pentru a nu lua amenzi usturătoare?

CJSU a decis impunerea unor noi măsuri anti-COVID pentru localitățile în care incidența a depășit anumite praguri. În Timișoara, Giroc, Ghiroda, Dumbrăvița, dar și în alte localități se va impune carantina de noapte din acest week-end, iar în Bucovăț și Moravița carantina se va implementa în toate zilele săptămânii.

Decalarația pe propria răspundere din nou OBLIGATORIE

Declarația pe propria răspundere devine din nou obligatorie în localitățile unde rata de incidență este peste 6 la mia de locuitori. Potrivit CJSU, carantina de noapte va fi instituită în municipiul Timișoara din acest

week-end, după ce incidența cazurilor de COVID-19 a atins pragul de 4,49 la mia de locuitori, totodată, de la sfârșitul acestei săptămâni magazinele vor avea program până la ora 18:00.

De asemenea, în două localități din Timiș rata de infectare a depășit pragul de 7,5 la mia de locuitori, iar acolo restricțiile vor fi aplicate și în timpul săptămânii. Masca de protecție devine obligatorie în jurul piețelor, spitalelor și magazinelor.

Cum se descarcă corect declarația pe propria răspundere

Prefectura Timiș a anunțat, printr-un comunicat de presă, că localitățile Bucovăț și Moravița au depășit rata de infectare de 7,5 la mia de locuitori.În ceea ce privește organizarea de nunți, botezuri și alte evenimente la sfârșit de săptămâna se va lua o decizie vineri.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis că, din 23 septembrie, în Timișoara, dar și în celelalte localități care depășesc rata de infectare de 3 la mia de locuitori, se instituie obligativitatea purtării măștii de

protecție pe raza de 25 de metri, în jurul spațiilor publice, precum piețe, bâlciuri, talciocuri, spații comerciale, unități spitalicești.

Adeverința de angajator, model

Totodată, potrivit HG 923 din 9 septembrie 2021, în toate localităţile unde incidenţa cumulată la 14 zile este mai mare de 4/1.000 de locuitori şi mai mică sau egală cu 7,5/1.000de locuitori se interzice

circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 20,00-5,00,

cu mai multe excepţii, printre care deplasarea în interes profesional sau pentru asistenţă medicală. scrie kanald.ro

Declarația pe propria răspunere, model zi

Leave A Reply

Your email address will not be published.