O femeie a ingrijit o batrana din Italia. Cand s-a citit testamentul pacientei, femeia a inlemnit. Ce a putut sa ii lase mostenire intrece orice imaginatie —>

O femeie a ingrijit o batrana din Italia, care era o fosta profesoara. Dupa ce a murit, a aparut necrologul in care i-a pomenit atat pe fostii ei elevi, cat si pe medicii care au avut grija de ea in ultimii ani de viata. Insa, nu aceasta a fost marea surpriza. Se pare va fosta profesoara a lasat o mostenire colosala, in valoare de 25 de milioane de euro.

Printre cei care au primit o parte din aceasta suma se numara o serie de organizatii si spitale din Italia, dar si femeia care a avut grija de ea in ultimii ani din viata. Mai precis, conform publicatiei din Peninsula, Corriere della Serra, ingrijitoarea va incasa suma de 3,7 milioane de euro.

O femeie a ingrijit o batrana din Italia. Cand s-a citit testamentul pacientei, femeia a inlemnit

Edmonda Marisa Cavanna a murit in data de 9 decembrie 2020, la Genova. Avea 96 de ani si a lasat in urma 25 de milioane de euro mostenire. In total, de aceasta suma valoreaza 16 institutii, precum Spitalul Gaslini sau spitalul Galliera din capitala Liguriei.

Citeste si: Ce pensie colosala primeste Monica Tatoiu. Avea un salariu de 10.000 de euro

Acestea vor primi inclusiv banii rezultati in urma vanzarii vilei in care a locuit batrana din Peninsula, care valoreaza 3 miliaone de euro, conform Digi24. Ceilalti norocosi sunt nepoata pacientei, cativa dintre prietenii acesteia, curatorul care i s-a adresat timp de 30 de ani doar cu apelativul “dumneavoastra”, precum si cea care a ingrijit-o pe batrana.

Leave A Reply

Your email address will not be published.