Tu o recunoști? Cu părul grizonat și strâns într-o coadă, vedeta amintește cu greu de imaginea de odinioară. Timpul n-a fost așa blând cu ea…

Sarah Jessica Parker, în vârtăs de 56 de ani, este una dintre cele mai cunoscute actrițe de peste ocean, fiind una din persoanjele principale ale serialului fenomen ”Sex and the city”. În urmă cu câțiva ani era râvnită de o mulțime de bărbați, însă acum bătrânețea și-a spus cuvântul.

Surprinsă recent de paparazzi, actrița celebră nu mai e deloc bomba sexy care stârnea reacții în serial. Aceasta a fost surprinsă alături de soțul ei, Matthew Broderick, cu care este căsătorită din 1997, la o plimbare și o cină la restaurant. Cei doi nu au ieșit singuri, ci cu prietenii lor Alec Baldwin și soția sa Hilaria.

În timp ce mergeau spre restaurantul de lux unde s-au bucurat de cină, actrița din ”Sex and the city” a purtat un top alb și o pereche de pantaloni asortați, și un cardigan confortabil așezat pe umeri. În picioare a avut o pereche de pantofi cu toc scurt, foarte comozi și potriviți pentru o seară în oraș cu prietenii apropiați. Ce s-a putut observa foarte bine este aspectul său vizibil îmbătrânit. Anii și-au spus cuvântul pe fața actriței, fiind vizibile ridurile, iar părul acesteia este grizonat și și-a pierdut din luciu.

Sarah Jessica Parker duce o viață liniștită cu cei trei copii

Sarah Jessica Parker nu are deloc o viață tumultoasă precum personajul care a făcut-o celebră. Frumoasa vedetă duce o viață liniștită, alături de soț și cei trei copii! Personajul pe care îl interpretează în ”Sex and the city” s-a confruntat cu multe probleme în dragoste pe parcursul celor șase sezoane, în căutarea bărbatului ideal.

Leave A Reply

Your email address will not be published.