Un accident de proporții a îngrozit România în această dimineață

Tragediile nu se mai opresc în țara noastră! Un grav accident rutier a avut loc în această seară în orașul Mizil, județul Prahova, acolo unde un TIR și două autoturisme s-au ciocnit violent.

În urma acestui accident a murit un bărbat, care a fost găsit carbonizat de către echipajele de salvare.

Accident grav la Mizil
Un accident extrem de grav, soldat cu un deces, a avut loc pe DN1 B, între Mizil și Sahareni. Din primele informații, un TIR și două autoturisme s-au ciocnit violent, iar toate mașinile au luat foc.

Se pare că, până când au ajuns la fața locului echipajele de salvare, un bărbat a rămas încarcercat în autoturismul în flăcări. Pentru el nu s-a mai putut face nimic și a fost găsit confirmat decesul, pentru că era carbonizat la intervenție.

Echipajele de poliție care s-au deplasat la fața locului au pornit o anchetă pentru a se stabili cu exactitate care a fost cauza exactă a tragicului accident. Celelalte victime au fost transportate de urgență la spital, dar starea lor este stabilă.

Accident mortal Albina
Un alt accident extrem de grav a avut loc pe DE 584, la ieșirea din localitatea Albina, Brăila. Doi bărbați din Constanța au murit, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un TIR.

Din primele informații ale martorilor, aflăm că șoferul mașinii a pierdut controlului volanului și a intrat în coliziune cu un tir care circula pe sensul opus de mers. Așa cum este normal, șoferul care a rămas în viață a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Leave A Reply

Your email address will not be published.