INCREDIBIL! Cătălin Moroșanu din păcate este foarte dezamăgit de Sergiu, tăticul călăreț. Sergiu a cheltuit toți banii și s-a..

Cătălin Moroșanu a fost impresionat de povestea de viață a lui Sergiu Ciobotariu. Tânărul care a călărit 40 kilometri atunci când s-a dus la soția lui la spital, ca să-și vadă copilul nou-născut.

Sportivul a făcut tot ce i-a stat în putință pentru un trai mai bun. Iată cum l-a ajutat Cătălin Moroșanu pe călăreț!

Cătălin Moroșanu l-a ajutat cu 43.000 de euro

Cătălin Moroșanu a fost total dezamăgit de gestul pe care l-a făcut tăticul călăreț, după ce a organizat o campanie umanitară în urma căreia s-au strâns 43.000 de euro.

În mai puțin de două săptămâni și jumătate, luptătorul a reușit să strângă o sumă imensă de bani cu care i-a cumpărat lui Sergiu Ciobotariu o casă, dar mai ales pentru a avea un trai mai bun.

Ce s-a ales cu familia lui Sergiu
Tăticul călăreț, Sergiu a vândut casa pe care a primit-o în urma campaniei umanitare și a refuzat să se angajeze, astfel că a fost nevoit să se întoarcă alături de familia sa, din nou în sărăcie.

Cătălin Moroșanu a declarat că este total dezamăgit de gestul pe care l-a făcut tânărul, însă a știut de la început că ceva nu este în regulă.

„L-am ajutat. Primeam telefoane de la oameni. Câte lucruri a primit de la toţi românii, au donat haine. Avea cont de euro şi cont de lei. În două săptămâni şi jumătate, am strâns 43.000 de euro.

I-am găsit casă la 37.000 de euro. I-a lăsat fostul proprietar carne în frigider, că avea nevoie. Primul lucru pe care l-am văzut că scârţâie, am vrut

să îl angajez, l-am programat la vizita medicală, nu mi-a mai răspuns la telefon, nici el, nici fratele lui, nici tatăl lui. M-am supărat pe el, vorbisem în

Iaşi să îl angajez. Aflu după că a condus maşina fără carnet, dar toţi greşim. M-a deranjat că s-a mutat de acolo, a cheltuit toţi banii

şi s-a întors tot în sărăcia aia, în mocirla aia”, a dezvăluit Cătălin Moroşanu, potrivit as.ro.

Până să devină cunoscut cazul lui, Sergiu lucra cu ziua. După ce a primit casa de la Cătălin Moroșanu, tânărul era recunoscător și a promis că va face totul pentru familia lui pentru a avea un trai mai bun.

Între timp, Sergiu, a vândut locuința primită de la luptător unor interlopi și s-a întors din nou în sărăcie, fără loc de muncă. scrie spynews.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.