O nouă tragedie în familia mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Tatăl regretatei artiste a murit la vârsta de 80 de ani.

O nouă tragedie în familia mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Tatăl regretatei artiste s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani. Tragedia a avut loc în urmă cu câteva zile, pe 26 septembrie.

Bărbatul a suferit foarte mult după ce și-a pierdut fiica, la finalul anului trecut. Artista a trecut în neființă la mai bine de șapte luni de când a avut un accident grav în propria casă.

Nouă tragedie în familia mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Tatăl regretatei artistei a murit
O nouă tragedie în familia mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Tatăl artistei a murit pe 26 septembrie și a fost înmormântat lângă fiica lui, la cimitirul „Sf. Petru și Pavel”.

După pierderea artistei, bărbatul a trecut prin clipe dificile și a slăbit foarte mult. Acesta nu a mai apucat să afle adevărul în legătură cu moartea Mariei Macsim Nicoară, lucru pe care și l-ar fi dorit foarte mult.

Pe crucea bărbatului a fost lipită o fotografie cu fiica acestuia, pe care a iubit-o foarte mult. Mari Macsim Nicoară a decedat în noaptea de 23 spre 24 decembrie din cauza unei embolii pulmonare.

Elena, sora regretatei artiste, este convinsă că moartea acesteia nu a fost un accident. Aceasta acuză familia cumnatului ei că a sunat la ambulanță la opt ore după ce interpreta a căzut pe scări.

În plus, aceasta a mai spus că soțul mezzosopranei ar fi avut o amantă. Maria Macsim Nicoară i-ar fi mărturisit surorii ei că nu se mai înțelege deloc cu partenerul ei de viață.

Leave A Reply

Your email address will not be published.