SUPEREXCLUSIVITATE. CEL MAI BOGAT ROMÂN, SOȚIA ȘI FIUL, MORȚI ÎN ACCIDENTUL AVIATIC DE LA MILANO!

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit, duminică, într-o clădire goală, la marginea orașului Milano, în nordul Italiei. Toți cei opt oameni de la bord au murit, potrivit poliției.

Avionul decolase din Milano duminică, la ora 13:03 cu destinația în Italia, iar la scurt timp, 13:12, s-a prăbușit. Avionul a plecat din România pe 30 septembrie.\

Sursele CANCAN.RO au aflat că printre cei decedați se află Dan Petrescu, multimiliardarul despre care Ion Țiriac declara că este cu adevărat cel mai bogat dintre români. Alături de el erau soția și fiul său.

Cum s-a petrecut tragedia
Avionul, care a decolat de pe aeroportul Linate din Milano, se îndrepta către insula Sardinia, spun oficialii. Accidentul a avut loc lângă o stație de metrou din zona suburbană a orașului Milano.

Oamenii din zonă au auzit o explozie atunci când avionul s-a prăbușit în clădirea de două etaje, care era goală la acel moment, fiind în curs de renovare. Flăcări și fum s-au degajat din clădire iar câteva vehicule parcate de-a lungul străzii au luat foc, spun martorii citați de Reuters, însă nu au fost raportate alte victime.

Sursa foto: CANCAN.RO, Facebook Aviation Accidents / This Day in History

Leave A Reply

Your email address will not be published.