Veste TRISTA din trecutul lui Ionita de la Clejani! Abia acum s-a aflat..

Ramona de la Clejani a scos la iveală o dezvăluire șoc legată de trecutul lui Ioniță de la Clejani. Artista a susținut că ar fi auzit că ar fi avut încă un frate de același tată, adică tot al cântărețului, însă băiatul

ar fi murit la vârsta de 8 anișori. Iată ce alte declarații halucinante a mai făcut bruneta la Acces Direct!

Ramona de la Clejani continuă seria dezvăluirilor uluitoare la Acces Direct. În urmă cu câteva minute, în cadrul emisiunii, atunci când a fost întrebată de Adriana Bahmuțeanu

dacă e adevărat că a mai avut un frate de același tată care a murit la 8 ani, artista a oferit un răspuns afirmativ, lăsându-i cu gura căscată pe toți telespectatorii.

Ramona de la Clejani a făcut o dezvăluire șoc despre Ioniță de la Clejani

Așadar, Ramona de la Clejani a susțonut că a auzit că într-adevăr ar mai fi avut un frate de același tată, adică făcut tot de Ioniță de la Clejani, dar cu o altă femeie decât mama ei.

Cântăreața a mai declarat că tot din auzite ar fi aflat că soțul Vioricăi de la Clejani nu s-ar fi ocupat nici de îngrijirea acelui băiețel care s-ar fi stins din viață la vârsta de 8 ani.

A mai avut artistul încă un fiu?

În același timp, Ramona de la Clejani a mai susținut încă o dată că Ioniță de la Clejani nu s-ar fi ocupat nici de creșterea și educația ei, dar cu toate astea ea își demonstreze că arate că nu are intenții de scandal.

„Da, din ce am auzit și eu, da. Dar nu frate cu aceeași mamă, cu altă doamnă, am înțeles, cu același celebru tată. Din toate spusele ce am auzit și eu, nici de acel băiat nu s-a interesat, cum nici de mine nu s-a ocupat.

În al 9-lea ceas vreau să demonstrez că eu nu sunt pe ceartă, eu întotdeauna am încercat să stau în pătrățica mea”, a declarat Ramona de la Clejani pentru Acces Direct.

Vă amintim că Ramona de la Clejani a luat astăzi o decizie radicală în ceea ce-l privește pe Fulgy. În ciuda scandalului de proporție dintre ei,

aceasta a hotărât să renunțe să ceară prelungirea prelugirea ordinului de restricție împotriva lui.

„După cum știți, astăzi am avut prima instanță. Astăzi m-am prezentat și eu, atât eu, cât și nașul meu. Eu am luat o decizie împreună cu nașul meu care e un al doilea părinte pentru mine și care are o funcție foarte solidă.

E foarte ușor să faci rău. El m-a învățat: nu e bine să-l băgăm pe Fulgy la pușcărie. E adevărat că m-am speriat și încă mă tem de ce s-a întâmplat în trecut. Aș vrea să ne liniștim cu toții și aș vrea ca tatăl nostru să

se ocupe mai mult, să ia atitudine. A venit o știre asupra mea cum că am primit bani. Aveți cuvântul meu că nu e vorba despre nici măcar 1 leu. (…)

Eu cu mine am vorbit și aș vrea să-i fac bine încă. (…) N-am mai cerut prelungirea ordinului de restricție, pentru că mi s-a spus că are foarte multe probleme. Chiar și avocatul băiatului mi-a spus”, a spus Ramona de la Clejani la Acces Direct. scrie spynews.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.