De ce nu se vaccinează românii: explicația lui Cristian Tudor Popescu —>

Cristian Tudor Popescu a explicat care este motivul pentru care românii refuză să se vaccineze împotriva infecției cu noul coronavirus.

De ce crede Cristian Tudor Popescu că nu se vaccinează românii
Astfel, gazetarul a explicat faptul că „primitivismul” este cel care i-a determinat pe români să nu se imunizeze împotriva noului coronavirus.

De asemenea, el a pus rata mică de vaccinare din România pe seama „ignoranței” și a „iraționalității”. CTP a precizat că sunt trei sferturi dintre români care refuză vaccinarea, iar mulți dintre ei sunt chiar medici și profesori, oameni care iau contact cu atâtea persoane zilnic.

Conform lui Cristian Tudor Popescu, nu guvernul este de vină pentru faptul că poporul român nu vrea să se vaccineze, pentru că s-a ajuns chiar și la situația în care cei care se vaccinau primeau mici, cum a fost situația în Piața Obor din Capitală.

De asemenea, pentru ca vaccinarea să fie promovată, guvernanții au decis să pună în aplicare inclusiv tombole sau loterii, la care românii pot câștiga premii consistente.

Ce a avut de spus CTP despre românii care nu se vaccinează. Cuvinte grele ale gazetarului
Dar nici acestea nu au fost de ajuns pentru a-i face pe români să se vaccineze.

„Oricât de greu de înghițit ar fi această constatare, rațiunea mă obligă s-o enunț: procentul uriaș de nevaccinați este pe măsura primitivismului actualului popor român.

A ignoranței și iraționalității de care sunt stăpâniți aproape trei sferturi dintre noi, mulți cadre medicale și didactice.

Leave A Reply

Your email address will not be published.