Și-a pierdut mama în incendiul de la Neamț, dar spitalul i-a cerut bani, chiar și după moartea pacientei! Supărat, bărbatul a arătat chitanța presei: „Mama e carbonizată, nu putem sta cu coșciugul deschis”

Fiul unei victime de la Spitalul Groazei din Piatra Neamț a declarat pentru Gândul.ro că incendiul de la ATI a fost atât de puternic încât victimele au fost pur și simplu carbonizate.

Constantin Teslaru spune că autoritățile îl plimbă acum pe drumuri, din cauza birocrației!CITESTE AICI

Mgid

„Până acum nu mi s-a spus nimic concret, ce s-a întâmplat, de ce a murit mama mea și acei oameni de acolo, care au pierit în chinuri groaznice.

„Mă poartă pe drumuri, de la procuratură la poliție, de la starea civilă la procuratură, pentru o simplă ștampilă”
Dar vreau să spun că mă poartă pe drumuri, de la procuratură la poliție, de la starea civilă la procuratură, pentru o simplă ștampilă,

pentru că a fost moarte violentă. La procuratură mi se cere buletinul mamei, dar eu nu am cum să-l dau, pentru că este la criminalistică,

nu am cum să intru în posesia lui”, a declarat pentru Gândul.ro Constantin Teslaru, fiul unei femei de 70 de ani care a pierit în groaznicul incendiu de sâmbătă seară de la Piatra Neamț.

Bărbatul spune că a înțeles de la poliție că mama lui este carbonizată…

Culmea este că acesta a trebuit să plătească 150 de lei pentru îmbălsămarea mamei lui!

„Este un dezastru acolo, nu lasă pe nimeni să intre…”
„Mâine ar trebui să o scot pe mama, deși mi s-a transmis de ieri ca să o iau luni. Mi s-a spus de la spital că nu au unde să o depoziteze.

La recunoaștere nu m-au chemat pentru că nu mai am ce să recunosc, este carbonizată. Este un dezastru acolo, nu lasă pe nimeni să intre…

Leave A Reply

Your email address will not be published.