Cel mai puternic antibiotic natural care CARE FACE MINUNI si te va ridica în picioare…

Cel mai puternic antibiotic natural care te va ridica în picioare.

De multe secole, mierea este cunoscută pentru proprietățile sale vindecătoare. Același lucru se poate spune și pentru curcuma. Ce se întâmplă dacă amestecați aceste două produse uimitoare?

Astăzi vrem să vă împărtășim o rețetă uimitoare pentru un „amestec auriu” care va înlocui multe medicamente, vă va întări sistemul

imunitar și vă va economisi nu numai bani pentru suplimente scumpe de la farmacie, ci și disconfortul asociat bolii!

Amestec auriu
Curcuma și mierea – principalele componente ale „amestecului auriu” – sunt extrem de eficiente în bolile inflamatorii și infecțioase.

Acest amestec este un instrument excelent pentru întărirea sistemului imunitar și prevenirea bolilor inflamatorii, chiar și a cancerului.

Ingrediente:

  • 100 g miere
  • 1 linguriță turmeric
  • vârf de piper negru
  • 2 linguri oțet de mere
  • 1 linguriță coajă de lămâie

Mod de preparare:

Se amestecă curcuma, oțetul de mere și piperul negru. Adăugați coaja de lămâie și miere. Se amestecă bine până se omogenizează amestecul.

Acest amestec miraculos trebuie păstrat într-un borcan cu capac și întotdeauna la frigider!

Utilizare:
Pentru a preveni răcelile și alergiile sezoniere, este necesar să utilizați 1 lingură de amestec auriu în fiecare dimineață.

Dacă simți că te îmbolnăvești, acest amestec îți va fi cu siguranță util. Luați 1/2 linguriță din amestec în fiecare oră pentru primele 2 zile de boală.

Apoi, 1/2 linguriță la fiecare 2 ore în a 3-a și a 4-a zi a bolii. Până când simptomele bolii dispar complet, este necesar să luați de 3 ori pe zi.

Și cel mai important, utilizați amestecul în mod corespunzător. Trebuie să puneți amestecul finit în gură și să așteptați până se topește.

După utilizare, nu este de dorit să beți apă sau să vă clătiți

gura imediat. Amestecul poate fi consumat și la micul dejun, întins pe o felie de pâine sau adăugat la ceai, dar ar trebui să fie la temperatura camerei.

Știți deja care este cel mai puternic antibiotic natural.

Salvați rețeta acestui elixir util și împărtășiți-o prietenilor dvs., deoarece sănătatea celor dragi este neprețuită! scrie batranete.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.