Așa a ieșit vedeta la plimbare prin cartier, spre uimirea trecătorilor :oO În papuci de cauciuc, colanți și maieu, cu burtica la vedere și părul răvășit, a atras toate privirile. Dar stai să vezi ce ținea pe umăr!! FOTO –

Jennifer Lawrence (31 ani) urmează să devină mamă la începutul anului 2022. Vedeta, însărcinată în aproximativ 5 luni, cu soțul ei Cooke Maroney (37 ani), a fost surprinsă zilele trecute într-o ipostază inedită pe străzile din New York.

Îmbrăcată în maieu și colanți, încălțată cu papuci și cu părul prins într-o coadă răvășită, actrița a ieșit la plimbare prin cartierul în care locuiește, atrăgând toate privirile.

Departe de imaginea glamouroasă cu care și-a obișnuit fanii, vedeta a atras atenția trecătorilor cu look-ul ei relaxat, însă și-a accesorizat ținuta simplă cu o geantă de umăr Dior. Cine este Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence este considerată a fi una dintre cele mai talentate actrițe de la Hollywood, din noul val.

Ea are în palmares numeroase premii, printre care și un Oscar, câștigat în 2013, pe când avea doar 22 de ani, pentru cea mai bună actriță în rol principal, în filmul “Silver Linings Playbook”. Cu doi ani înainte de a câștiga acest premiu, la 20 de ani, Jennifer Lawrence a fost a doua cea mai tânără actriță vreodată nominalizată la Oscar pentru cea mai bună actriță.

Leave A Reply

Your email address will not be published.