România intră în STAREA DE URGENȚĂ ? Ludovic Orban a făcut anunțul care înspăimântă românii

România intră în starea de urgență? Este întrebarea la care a răspuns astăzi, premierul. Ludovic Orban a făcut anunțul care înspăimântă românii, în contextul în care numărul de infectări rămâne unul ridicat.

România intră în starea de urgență? Ludovic Orban a făcut anunțul

Starea de urgență este o variantă care poate fi luată în calcul. Asta dacă numărul infectărilor cu noul coronavirus va crește în perioada următoare. Ludovic Orban nu a confirmat ipoteza, însă prin răspunsul său nu a reușit să o infirme în totalitate.

„În măsura în care lucrurile rămân sub control, în măsura în care numărul de infectări, nu va crește nu va fi necesară o astfel de măsură. Noi am spus foarte clar că nu ne dorim impunem măsuri de restricții.

Am ajuns să impunem măsuri în care de fapt vrem să protejăm sănătatea urmărind nivelul de infectare, rata de răspândire a virusului pentru a apăra sănătatea oamenilor”, a spus Orban în cadrul unei întâlniri cu presa.

Orban nu vrea stare de urgență în România!

Ludovic Orban speră ca odată cu trecerea timpului cazurile de infectare cu Sars CoV-2 să se diminueze. Premierul României își dorește ca cetățenii să-și petreacă Sărbătorile de Iarnă în liniște:

„Eu îmi doresc să petrecem Crăciunul liniștiți, dar depinde de fiecare dintre noi”, a concluzionat Ludovic Orban.

Până astăzi, 17 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 373.474 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).
253.244 de pacienți au fost declarați vindecați. În ultimele 24 de ore, 8.262 români au fost infectați cu noul coronavirus.

Leave A Reply

Your email address will not be published.