ultima ora

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a participat alături de reprezentanții tuturor instituțiilor responsabile în gestionarea crizei sanitare provocate de pandemia de COVID-19, la o ședință  în sistem videoconferință condusă de domnul prim-ministru Florin Cîțu.

La videoconferința desfășurată la sediul Ministerului Afacerilor Interne, au luat parte și Ministrul Sănătății, Attila Cseke, reprezentanții Instituțiilor Prefectului, secretarul de stat în MAI, chestor general de poliție Bogdan Despescu , șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, domnul Raed Arafat, reprezentanții Centrului Național pentru Conducerea și Coordonarea Intervenției, precum și cei ai Direcțiilor de Sănătate Publică de la nivelul fiecărui județ.

În cadrul intervenției, ministrul Afacerilor Interne a subliniat măsurile de gestionare a crizei sanitare provocate de COVID-19, precum și necesitatea implicării fiecărei structuri pe zona de responsabilitate.

“Evoluția rapidă a pandemiei din ultimele zile reclamă din partea noastră, a tuturor celor implicați în gestionarea crizei sanitare, o reacție și o mobilizare la cote ridicate!” a fost mesajul central al ministrului Lucian Bode.

Totodată, a subliniat necesitatea mobilizării tuturor cetățenilor, amintind că prevenția este extrem de importantă pentru protejarea sănătății și a vieții, precum și pentru a împiedica presiunea creată asupra sistemului sanitar.

Personalul MAI este la datorie și acționează în funcție de responsabilități, fie că sunt polițiști, jandarmi sau personal din structurile pentru situații de urgență, astfel încât fiecare cetățean să înțeleagă și să respecte măsurile legale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.